|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo malo smo se zajebavali pa smo snimili rock verziju Rozgine Bižuterije, snimljeno u podrumu, ja smiksao na slušalicama (AKG 240), kontrolirao na JBL Control 1E zvučnicima, malo provukao kroz magnetofon pa opet masterirao u wavelabu, dakle snimka bez troškova doduše bili na raspolaganju dva komada AKG C414-BULS koristili se za OH, vokale i gitare, zanima me vaše mišljenje za sve, izvedbu, aranžman, snimku i mix
https://www.box.com/s/7olq8cbveruihzmnob8j Ovdje sam i složio spotić za youtube iz skupljen iz fotografija iz raznih faza benda zadnjih godina, iskopanih po hard disku (komp mi patio poprilično sa premierom, tako da se pri renderu poremetilo dosta ritmičkih izmjena fotografija), s tim da se kreće iz sadašnjosti u prošlost http://youtu.be/U8Aas4B5np8 Last edited by sira; 04-03-2013 at 04:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
I niko ništa nije prokomentirao???
Tako sam dobro napravio??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
125 pogleda, i niko ba? ni jedan komentar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pa ispade ovo i lepo, mada ovaj Jelen (bez a) glas na košuta tekst mi malo smeta. Tada to bude parodija,vic, koji se kao i svaki drugi brzo zaboravlja bez obzira kako je dobro "ispričan".
Ako prepevate tekst sa babe na dedu nekako, može ovo i da preraste zajebanciju. Last edited by alek019; 13-03-2013 at 08:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Uff, nemam baš uvce za metalno zveckanje ali mora da se prizna da Jelen tamo otpeva ovo baš dobro. Bez obzira na muzičke pravce originalne pesmice i ovo druge verzije, da li ih neko vari ili ne, otpevano za desetku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Hvala, znači da ipak mogu biti realan prema svojim uradcima, kad sam smatrao da je ovo poprilično korektno, ne odlično, ali da nije ni loše.
Dosta smo razmišljali da li prebaciti tekst u mušku perspektivu, ali kako s ovom pjesmom nismo mislili ništa ozbiljno, ostavili smo je u ženskom, namjerno da bude bolji vic, jer nam je to onako, za vježbu i recimo jednokratnu upotrebu, jer ova pjesma je u live verziji obavila svoje prije dvije godine, zavrtila se po portalima i radijima, a proš'o voz, tad nismo imali spreman autorski materijal, tako da nema smisla sad ovu podgrijanu juhu servirat. Last edited by sira; 15-03-2013 at 08:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro Tools 10 - 30 dana besplatna proba !! | DaBear | Audio Software | 3 | 11-12-2011 03:34 PM |
Besplatna simulacija gitarskih kabineta | meka | Audio Software | 12 | 10-12-2009 02:40 PM |
Besplatna ponuda svima | professor69ebm | Pravna Pitanja | 0 | 19-04-2009 03:23 AM |
Demistifikacija i ubrzana (besplatna) ?kolica zvuka | sille | Tutorijali | 8 | 20-06-2005 11:49 AM |