|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
I bi danas prvo radio emitovanje "Zvezdane Kise" i generalno nisam nezadovoljan osim toga da je zvucalo PREPRZENO iako sam poslao verziju koju sam namerno manje kompresovao i manje limitovao?
Jasno je da nisam ocekivao da ce mi prvi miks zvucati perfektno ali sam se bas iznenadio kako je ovo ispalo. Numere koje su isle posle moje su zvucale bolje ali se jasno cuo neki oooozbiljan limiting. S'druge strane vecina koja je slusala prenos mi je rekla da je zvucalo "dobro za radijski snimak"... Ono sto me interesuje je kakav je vas pristup za radio mix? Sta menjate u odnosu na finalni mix i kakav vam je pristup u toku masteringa. Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ja ne menjam ništa, i osim par nekih stanica gde sam čuo ludački ducking kad grune pesma ili frajer lupi floor tom, nisam imao zamerki, a imam već desetine pesama emitovanih po raznim radio/tv listama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Priprema zvuka i slike za You Tube | AudioStorm | Video editing (produkcija) | 37 | 10-10-2014 06:51 PM |
Radio Drame - Radio Beograd 2 | ogischa | Predlozi i sugestije | 31 | 25-02-2012 03:44 PM |
Na? mali radio | meka | Razno | 0 | 20-04-2010 01:15 PM |
Ko je radio.. | HeatMan | Razno | 44 | 28-06-2008 03:17 PM |