|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Ne, nije Iexplorer bug, taj regfix imam. U nekoj zadnoj instalaciji 7ice koju koristim svuda, neće vi?e da radi, ni sa jednom m-audio kartom, a probao sam profire610, maudiophile PCI i Transita. Program se pokrene, i otvara projekte uspe?no, no čim mrdnem ne?to na mi?u ili krenem i?ta da pomeram okolo, program se zamrzne, bez otkočenja. WTF??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ovo je svakako novina...
![]() Procackacu malo, nisam video slucaj koji odgovara opisu. Mada, to sa misem i kocenjem, USB driveri znaju gadno da zezaju, primetio sam kod nekoliko update-ova da se odziv misa i tastature drasticno menja, tj. kao da te neko j**e preko remote desktopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ma nije odziv, nego totalni crash programa. A to se dešava i sa PCI kartom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Glasno razmisljam, verovatno si to vec uradio, update PACE, i SVGA?
Da li mozes PT da podignes na v.8.+, potpuna kompatibilnost sa W7 pocinje tek tu? Imaju ljudi slicne probleme sa starijim PT kad je integrisana grafika, cak i sa hyperthreading-om, mada je to kao, sredjeno u v.7.4.? Nekad pomaze obrnut pristup, instalacija softa, pa updates, pa tek onda audio hardware... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Win7 - DAW!!! | Klekih-petra | Audio Software | 38 | 28-03-2010 03:46 PM |
Win7 | eternoRBC | Computer Hardware | 2 | 07-03-2010 07:07 AM |
PT pitanjce (Mpowered) | Arthur | Audio Software | 15 | 09-02-2010 08:18 PM |