|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
elem, menjao bih 2 vol pota na bass gitari, imam 2 humbuckera EMG select, pasivce, a potovi koji su sad na njoj imaju ocigledno neki problem, jer "hvataju" tek pri kraju, znaci mogu da vrtim skoro do kraja i nece se pojacati linearno gitara, al zato tek pred kraj krece pojacavanje. Ton kontrolu ne bih menjao, ona sasvim fino radi. Elem, nisam siguran koji potovi bi bili najbolji za malo mracniji i zatvoreniji zvuk, (bez zelje da sviram slap i funky zvuk), da li je 250K previse zatvoren i taman ili da idem na 500k, ili da pravim kombinaciju 250 i 500 u zavisnosti od polazaja magneta. HVALA unapred na sugestijama i izvinite ako sam se nalupetao, elektronikom se nikada nisam bavio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Oba 500k, da ne komplikujemo i da ti rade kako treba!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
jao, juce sam otvorio gitaru, majko moja sta tu ima kablova i cuda... neki idu u taj kao"aktivni" preamp, neki do nekog cuda za XLR izlaz... a sto je najgore nidje na netu nema sheme za ovaj "aktivni" model... ovo ako dohvati neki majstor ima da ga raskupusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potenciometri DX 21 | Iljusin | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 17-01-2012 11:30 PM |
Snimanje bass gitara + gitara + backing track istovremeno. | CharlieRHCP | Computer Hardware | 4 | 13-12-2010 01:00 PM |
bass gitara | duck | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 02-10-2008 04:03 PM |