Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2012, 10:18 AM   #1
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Disco Violence-Secret Weapon

Evo posle vi?emesečne patnje zavr?io sam sada već stvar stariju od 6 meseci(toliko mi je trebalo da zavr?im video) kada sam zavr?io video tek tada je počela patnja kako ga okačiti u HD rezoluciji ,a ne izgubiti na kvalitetu.Okačiću ovde kvalitetniji HD video u MP4 formatu koji sam bez problema okačio na Vimeo(to je za one sa br?om konekcijom) i video lo?ijeg kvaliteta koji sam okačio na youtube(jo? ga je i sam youtube ukrasio svojim bugovima u slici i zvuku,ali vredi pogledati).ajde bacite neki komentar(i za video i za pesmu) posle toliko patnje mislim da sam zaslu?io.
">">
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 10:19 AM   #2
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Re: Disco Violence-Secret Weapon

">
Old 04-05-2012, 01:34 PM   #3
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Skroz zanimljivo, malo hard . Ja bih samo malo smanjio reverb gitare.

Pozz .

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 03:04 PM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

prvo - ovi vokal samplovi na pocetku "strce"..kao da nisu deo pesme..nema "lepka'..neki prostor da ih poveze..malo su i prejaki.
drugo - ritam mi ne radi..tanak je ..ali cisto kao ritam, ne odgovara mi...nije drm n bass, nije rock..stilski se ne uklapa...
gitare i ostalo..ok, sve bibolje radilo sa boljim bubnjem...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 03:31 PM   #5
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by Filip_ View Post
Skroz zanimljivo, malo hard . Ja bih samo malo smanjio reverb gitare.

Pozz .
Nema reverba na gitari u drugom delu pesme su ubaceni elektronski zvukovi koji prate gitaru zbog toga odzvanja.
Old 04-05-2012, 03:36 PM   #6
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
prvo - ovi vokal samplovi na pocetku "strce"..kao da nisu deo pesme..nema "lepka'..neki prostor da ih poveze..malo su i prejaki.
drugo - ritam mi ne radi..tanak je ..ali cisto kao ritam, ne odgovara mi...nije drm n bass, nije rock..stilski se ne uklapa...
gitare i ostalo..ok, sve bibolje radilo sa boljim bubnjem...
Vokal semplove sam koristio iz vise ''resora'',gledao sam da to bude neki rege/raga fazon.Sve bi to mogao jedan dobar MC da odradi ali na zalost ja ne znam ni jednog ,ako takav postoji neka mi se slobodno javi.
Bubanj sam ''pozajmio'' jer ne mogu vise da se patim sa njim trazim nesto na granici izmedju zivog i nezivog bubnja sicno pendulumu,ali je to veoma tesko i napraviti i naci.
Old 04-05-2012, 07:33 PM   #7
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Vokal semplove sam koristio iz vise ''resora'',gledao sam da to bude neki rege/raga fazon.Sve bi to mogao jedan dobar MC da odradi ali na zalost ja ne znam ni jednog ,ako takav postoji neka mi se slobodno javi.
Bubanj sam ''pozajmio'' jer ne mogu vise da se patim sa njim trazim nesto na granici izmedju zivog i nezivog bubnja sicno pendulumu,ali je to veoma tesko i napraviti i naci.

pa svi smo mi koristili vokal samplove - ja sam sklopio ceo sing (koji je label potpisao) od vokal samplove !!
Trebas malo "match eq" da lice..malo neki prostor, da se uklope u matricu - a bubanj !!!???
Pa ne ocekujete valjda da nadjete sve gotovo na tanjiru ???
Ako danas nije lako napraviti bubanj groove - kad je bilo ???

Pendulum - cas posla!! Big beat - cas posla !! Izkombinujes par loopova, kik, cinele, kompresija, eq..jos koji plug..i eto !!

Pa bubanj nosi pesmu - glavna stvar, pogotovu ako nema pevanja ..

Mnogo su se svi ulenjili nesto..
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 08:21 PM   #8
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
pa svi smo mi koristili vokal samplove - ja sam sklopio ceo sing (koji je label potpisao) od vokal samplove !!
Trebas malo "match eq" da lice..malo neki prostor, da se uklope u matricu - a bubanj !!!???
Pa ne ocekujete valjda da nadjete sve gotovo na tanjiru ???
Ako danas nije lako napraviti bubanj groove - kad je bilo ???

Pendulum - cas posla!! Big beat - cas posla !! Izkombinujes par loopova, kik, cinele, kompresija, eq..jos koji plug..i eto !!

Pa bubanj nosi pesmu - glavna stvar, pogotovu ako nema pevanja ..

Mnogo su se svi ulenjili nesto..
To zvuci tako jednostavno kad ti kazes,a meni je sa druge strane to najveci problem,raditi neku kombinaciju elektronike,zestokog basa,heavy gitara i galame.Ono cemu ja stremim je da na kraju pesma koju zavrsim ne zvuci kao gomila buke,da se bar donekle moze skontati sta sam hteo da kazem(jer ipak sam ja amater).Neke stvari koje sam radio na pocetku,moracu da radim ponovo sve dok ne budem zadovoljan sa njima.
Pendulum bubanj,big beat bubanj jeste cas posla,ali nije to to.A ako to nije to i krajnji reyultat ce biti losiji.Nismo se ulenjili nego smo se u moru svega izgubili i umorili.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules