Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-03-2012, 03:54 PM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Najbolji LEgato-Portamento KONTAKT5 Branoy=skidajte!

evo resavam vam muku svih vas koji patite za odlicnim legato-portamentom u kontaktu , znam da ga nigde nema. danas napravio postavku.
ubacio neku sto najmanje zauzima dx boju, al u njoj je SCRIPTA i mozete je koristiti od sad gde god zelite u kontaktu i na kakvu god zelite vasu boju.
uzivajte.
Attached Files
File Type: rar ClarDX PORTA-LEGATO BRANOY best kontakt.rar (14.5 KB, 359 views)

Last edited by branoy; 28-03-2012 at 06:49 PM.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2012, 07:36 PM   #2
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Najbolji LEgato-Portamento KONTAKT5 Branoy=skidajte!

?? ba? i nije ne?to..bar meni..ajd objasni malo
Old 29-03-2012, 07:47 PM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

nazalost, ne da mi se objasnjavat. imam komentare vrh od pro ljudi koji su to probali i to mi je dovoljno. xD tebi ako se ne svidja radi sa onim kontaktovim sto dodje uz njeg niko te ne tera kad lupas gluposti da ovo i nije nesto.
Old 29-03-2012, 09:31 PM   #4
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
?? ba? i nije ne?to..bar meni..ajd objasni malo
Jesi li ti uopste skontao kako se ta skripta koristi? A kao drugo komentar i rezonovanje ti je...
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2012, 10:44 PM   #5
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
nazalost, ne da mi se objasnjavat. imam komentare vrh od pro ljudi koji su to probali i to mi je dovoljno. xD tebi ako se ne svidja radi sa onim kontaktovim sto dodje uz njeg niko te ne tera kad lupas gluposti da ovo i nije nesto.
Polako...covjek je rekao da nije nesto njemu...sto upravo znaci da se mozda "nije snasao" sa istim.

diviner is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2012, 11:06 PM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

pa mislim pazi sve je to glupo, da se nije snasao ne verujem jer sam nastimao i boju i port-leg i cak efekte, samo upali i lepi se za prste i svirljivost ne moze bolje, znaci sve forspile sto cujem narodjnjacima leze 1 na 1. i sad njemu nije nest? pa kontam imal on sta bolje ?? msm ako to postoji? sto ne stavi sto po njemu jest nesto ? da sam stavio par demo snimaka s tim bojama na youtub i 20eu za scriptu ne bi bilo takvih odgovora po meni glupih, ako mu se ne svidja mogo je i ne pravit se lud s onim ma nije ti ovo nest??! iza tog stojim.. nemam ja vise volju za takve ljude koji podjebaju, paradajiz slika a nick sam on zna ko je. ja u svakim situacijama idem u najboljoj namjeri, dam sve najbolje sto znam da drugim treba i nemaju, trudim se skontat svaku caku jer to volim , treba i meni, ne treba mi ni hvala, al eto . da to neko procita, dodje neko normalan i pogleda njegov komentar, pa ce pomislit pa koji cu i ja skidati tu stvar. mozda i nije nesto a ja stojim iza toga da za narodnjake za solo ubija legato i portamento, podesen odlicno. i jednostavno snimis iz ove boje moju scritpu sebi bilo gde u komp i vuces je na svoje boje. ko me shvati shvati, nikad nisam dobio ban u zivotu, ako treba za ovo ban slobodno me.
Old 29-03-2012, 11:24 PM   #7
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Haha druze, uporan si, znaci, da prevedes nemacki utegnuti skockani tacni VST da zavija po "balkanski" Svaka cast na trudu, evo upravo skinuo, sad cu da vidim da li place kad svira ili zaebava po poznatoj formuli (mono boja, opalis dve dirke, on uradi neki legato-portamento do pola i zakolje "stariju" notu...)

Nego jesi sam prckao po skriptama ili je to neka gotova boja sa sve tom skripticom ?

EDIT: Probao i super radi. Cak i auto terce, durske, molske, sedmice... Cak i funkcije kojih nema na klavijaturama, kao sto je unison, spread... Strava ! Samo, interfejs mi je skroz razdrndan ? Imam samo .nki u arhivi koju si okacio - predpostavljam da fali neki folder sa .png slikicama? Ali radi...

Idvi, nije poenta u zvuku, to manje-vise, covek je hteo da "share-uje" dobru skriptu za portamento u Kontaktu...Ali paradajz slika - vrh

Last edited by psionic; 29-03-2012 at 11:51 PM.
psionic is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2012, 12:06 AM   #8
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

psionic drug paz, ne znam kako tu sliku ,odradio sam tu scriptu iz jednog novog sto se placa, na moju neku dx boju zasto DX? zato sto svi tu pamte portamento i legato s jamahe kao,, al ustvari nije bilo podeseno, ja to sve ispodesavao i snimio u jednu boju da mozete odmah primeniti. da se ne zajebaje neko ko ne zna, ima ih dosta sto sam kazu daj mi da stavim i da vise nista ne diram jer slabo znam podic i kontakt ako razumes. da ima ono za dur sedmice sto kazes to cak nisam ni spomenuo, msm mocna je scritpa skroz eto vidis, ja sam samo stavio naziv ono sto najvise treba pa da se zna. za slicicu ne pitaj haha, ako mi verujes nije mi bila ni na pameti nit da je trazim, mene sam interesovao rezultat a lepota najmanje. ustvari meni ni ne treba , znam napamet msm mozes pipati po tim pa videti i sam gde se sta pojacava i smanjuje

pc. hehehe ono za Xphraze Nemca !! hahah
Old 30-03-2012, 12:39 AM   #9
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

A jel mozes bar da kazes sa cega si skinuo skriptu, tj koji je tacan naziv originala, pa da probam da dodjem do nje. Voleo bih da znam po cemu klikcem, mislim lako se provali i ono sto je bitno - pise, ali ajde kao, ne volim ovako da mi bude ruzan interfejs, pa da probam nesto da izdrndam

Stvarno mocno radi, nema sta...
Old 30-03-2012, 12:48 AM   #10
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

poslacu ti pm da ne bi bilo ovde piraterije . pa ako uspes slicicu izvadi sebi, meni ona ne treba, znam da je prvi poly, drugi mono i treci legato, malo desno povecavam portamento i to mi je dovoljno hehe.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules