|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je 1. April "poranio" ali ne deluje mi kao sala...
http://www.drdrum.com/ Ovo je sigurno revolucionarno i "genijalno" za likove poput Skrilex-a, Guette i slicnih "muzicara". Ovo ce sigurno postati novi FL studio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
?ta fali FL studiju ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Kako loze klince !!!
Mislim, ne sumnjam da sa ovim moze da se radi lepo..(kao i sa bilo kojim softwerom)..nego sto pale mnogo tipa, "sad ce te da dobijete Grammy za cas!" ili "ribe ce da te spopadaju ko blesave", ili "odmah si na televiziji"..ili "prodaces beats odmah za $700 komad"..itd itd.. Blatantna reklama za glupane.... Ali posto je ovo "impuls purchase" (toliko je jeftino da se puno njih da naloziti na brzinu) - onda reklama ima smisla !! jos da izbace verziju za telefon ... ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
lozi babu da ti strika najke...hahahha koja reklama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
U reklami ima svega osim onoga što treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Krasno i debilasto Paris Hilton ce praviti "awesome" ritmove a mi cemo da joj se divimo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
^ zashto su se Paris Hilton i peavati nashli u istoj rechenici ?
![]() Reklama ko reklama, da nije takva verovatno se tako ne bi ni zvala... tu mi nije nishta chudno. Mada, disco dobro napisa... mogli su malo vishe da "pokazu" ![]() Jes da mi je sve ovo hobi al ja se uopshte ne bi ljutio kada bi Cubase uprotstio neke sitnice ![]() Pa da bude jedan klik umesto tri ili prevlachenje tamo-vamo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Da li neko gledao Video tutorujal koji se tice muzicke produkcije? | disco violence | Tutorijali | 14 | 10-04-2007 03:12 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |