|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U fazi sam nabavke preampa za mikrofon, do sada sam nasao ove:
TL- Audio Ivory 5051 - nov - 500 eura Dbx 586 - polovan - 350 eura ART PRO CHANNEL tube - nov - 350 eura DBX je lampas, Art pro odlicno radi sa bass gitarom, sa TL-om se nisam susretao. Koji je od ovih najbolji izbor, i moze preporuka za neki drugi/bolji do 500 eura .Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Dbx, za moj ukus. Dobiješ 2 kanala, dobiješ eq/kompresor i što je najvažnije - kvalitetan AD konverter, i dobiješ DBX... ...uvek će vredeti, a i ja volim taj zvuk njihov, čvrsto, zdravo, veliko...
TL-a ljudi ili mrze ili vole... Malo njih ga voli... Art je ok ako ideš na novo, dobiješ garanciju i ostalo... Dosta ljudi ga hvali... Ali, dbx je ipak moj favorit ovde...! Ubaciš još neke dobre lampe, telefunken ili šta nađeš dobro, i "plombe otpadaju"... ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Gde ima dbx586 za 350e?
Znam da se tako krecu 376 i 386 sa kojima nisam najsrecniji............
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji preamp za SE5600a | ggulin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-01-2011 01:39 AM |
koji preamp odabrati? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 52 | 02-12-2008 09:22 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |