|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Nabavio sam ovu graficku karticu.Na nju se moze spojiti 6 video monitora.dobro nemam ih ja mojih trenutno 6 ali sam posudio u friendova da vidim kako to radi sa daw-om.Jednostavno nevjerovatno!Preporucio bih svakome barem da proba.nevjerovatna lakoca rada.Čim prije kupujem monitore!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Da li je to konkretno ova kartica:
http://www.amd.com/us/products/deskt.../overview.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Trebalo bi da jeste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ono... Sigurno je udobno sa 6 monitora, ali gdje to covjek da stavi u nekoj prosjecnoj lupam 4x3m sobi? Ispred zvucnika?
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
^ to stoji... ali necesh ni da uzimash neshto ovako ako nemash mesta... zar ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
evo par slikica od prostora.znaci sve je gradeno iz temelja.sada sam sve nabacao bezveze da mogu vjezbat dok se ne dode do love pa idemo dalje.zasada je stavljena samo toplinska izolacija (stiropol) na zidove i strop.na ljeto idu pregrade,gips,dupli zidovi,vune pizdarije,prozori,predpojacala uuu ima toga.visina je 5 m.
i evo na jednoj slici se vidi kako kartica izgleda,znaci ima 6 midi display portova za koje se dobiju adapteri.ali caka je da se mogu samo spojiti 2 vga monitora,a ostali monitori moraju biti hdmi,display port....dddd uglavnom moraju biti digitalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Bolujem od toga da zavirim u testove kada neshto neko pomene od hardvera za komp
(ako imam vremena) pa sam video ochemu se radi... ![]() da imash ili ? WoW (nije World of Warcraft!!!) Svaka chast, samo napred!!! Sve najbolje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|