|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jako mi se svideo delay IR Lexicona 960, ali mi ne odgovara po brzini. Koristim SIR, ali tamo nema opcije da se promeni brzina tog impulsa. Zna li neko na koji nacin bi mogao da to resim, ali da mnogo ne pokvarim prirodnost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nisam se valjda dobro izrazio, ali kod impulsa vezanih za delay, ima tacno data brzina ponavljanja (tempo), koju sam hteo da prilagodim odgovarajucem ritmu. Predelay ima svoju drugu funkciju, koja ne utice na to, a isto tako i lenght. Medjutim nisam obratio paznju na stretch koji logicno to moze da promeni, ali opet kako znati koja je brzina ponavljanja delay-a... Izgleda da cu se morati vratiti na OhmBoyz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Delay | zmaj | Audio Software | 13 | 30-03-2009 10:16 PM |
delay spravica | makaay | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-01-2009 11:07 PM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
GPU Delay!!! | peraZdera | Audio Software | 36 | 22-10-2006 06:50 PM |
Delay Calculator | puRe | Tutorijali | 2 | 11-10-2003 01:56 PM |