|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovo sam danas cuo na You Tube, pa mi je privuklo paznju. Devojka je vrlo originalna, vidim da su potpisani kvalitetni muzicari. Produkciju potpisao Uros Petkovic. Ako se ne varam, to jer DJ Uce koji je dugo vremena radio sa Rambo Amadeusom. Izuzetno talentovan momak.
Po meni je ovo vrlo muzikalno, i originalno a sa nasih prostora. Last edited by soundman; 25-01-2012 at 04:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Inace, snimljeno lepo, super se sve cuje, dobar vokal..ima malo seljacko / narodjackih ritmova (bez kojih bi bilo mnogo bolje)..melodije dobre.. ALI VIDEO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glupo....kao Q***c ! Uopste nije dobra fora (kao sto je "reziser" mislio) ....bolno glupo !!!!
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
mislim da mi je upravo crklo nekoliko mozdanih celija gledajuci ovaj spot.
Soundman, sta je tacno originalno ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Sasvim je moguce da ja svasta propustam, ali nisam cuo puno ovakve nase muzike. Konstanto mi se cini da slusam jednu te istu pesmu, pa mi je ovo privuklo paznju. Ako postoji jos domacih bendova sa slicnim zvukom, molio bih za linkove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mali offtopic: Ako uzgred pri tra?enju ovakvih bendova neko naleti na neke nove Partibrejkerse, molio bih za linkove.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
zar nije ovo ona riba sto je izbacila onu pesmu perverznu "Nikola" ? ta je bila bas kul, ovo je djene djene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta se tebi ucinilo originalnim ovde, to me samo interesuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
A ?ta, ovo kao nije perverzno? Kitocikl sa ?asijom u vidu po?etnog slova njenog imena kao stilizovanog disko-penisa... Suva klasika!
![]()
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 25-01-2012 at 06:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Mala ideja za jos jednu "granu" foruma | Roadie | Predlozi i sugestije | 3 | 08-02-2006 11:37 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |