|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
na staroj plochi sa VIA FW chipsetom je radio, sada nece.... ploca je Asus z68, win7 64... najnoviji driveri sa sajta, prodju normalno, ali kad ukljucim PoCo, nista se ne desava, samo u device manageru ga registruje kao unkown i ne pomaze nikakav unable.disable/update driver/ reset......
Ima li ko ideju?
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
pa probaj da stavis one legacy drivere...to je ljudima pomagalo oko FW problema koji je vezan za win7
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Citao sam negde to, ... kod mene su neki OHCI, ali ne pise legacy
probacu, svakako ![]() Pri tom FF800 radi bez problema...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jok.... isto i sa legacy...... ima li neki poznat konflikt PoCo FW sa win7 i novim chipsetima?
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Takodje, ako mozes, probaj sa drugom FW kartom - koju bi takodje trebalo instalirati kao legacy. Mozda nece da radi sa konkretnim FW chipom koji imas na ploci, cak i sa legacy drajverima. Samo da dodam da je moj uredjaj Powercore FW x8, ali valjda je isti djavo sto se toga tice...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 09-11-2011 at 01:42 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Promijeni FW chipset.Meni pravio problem Liquid mix.
Uzeo Texas instruments, i no problems.
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
i to je opcija..... koji proizvodjaci kartica su aktuelni?
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
Nemoj samo kupiti one najjevtinije - neki koji smo uzeli za firmu, davao je BSOD ekran s vremena na vreme - izludeo sam dok nisam shvatio da je do te kartice. Preporucio bih LaCie ili Digitus - ako do sada nisi resio problem... Po mogucstvu Texas Instruments chip, ali ces i taj TI morati u legacy da instaliras. Mislim da ce i ostali chipovi raditi, ali nisam probao.
Sa XPom je druga prica. FW je pretrpeo neke fundamentalne izmene sa sedmicom i proizvodjaci - sto hardvera - sto softvera, koji nisu na vreme implementirali potrebne protokole - tj nisu programirali by the book, bili su u problemu kada je izasao navodno komplatibilni drajver za sedmicu, sa revidiranim i izmenjenim protokolima (koji bi trebalo da rade sa polu-utvrdjenim FW standardima iz XPa) - nastao je haos.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 10-11-2011 at 02:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, ovo i dalje na radi..... probao sam karticu sa VIA6306 i neku sa NECom.... na obe FF800 proradi odmah, bilo u legacy ili default modu i radi bez problema a PoCo jednostavno ne uspeva da dopre do kompa...... kao da ga nisam ni zakacio, nigde ga nema...... na proslom kompu sa XPom, sve radilo odma....
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FireWire Presonus problem | wladymeer | Computer Hardware | 10 | 13-02-2011 08:06 PM |
digidesign oo2-ack fatory-FireWire problem | studioduendemne | Computer Hardware | 19 | 20-01-2009 10:57 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
Problem sa ASIO drajverom i Firewire | th_monk80 | Computer Hardware | 1 | 10-04-2006 01:46 PM |
ASUS A8V Deluxe i TC PoCo firewire | Dompax | Computer Hardware | 0 | 05-03-2006 09:41 PM |