|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Na svom notebooku imam losu realtek ac97 integrisanu karticu,koja u saradnji sa asio for all v. 2 drajverima ne moze da emituje audio signal iz vise razlicitih programa istovremeno u cemu je faZon?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, covek! (p.s. cujemo se, nisam zaboravio ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Uradio sam kao sto si rekao i sada mi se desava da nece da svira cim nuendo stavim u background i hoci da pokrenem neki drugi program.On automatski zaustavlja projekat i vraca ga na pocetak.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
u devices/bla-bla vstaudiobay(ili tako nesto klikni na release asio in background
aje Last edited by Rhino; 10-11-2011 at 03:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Koliko se ja u ovo razumem, ne moze da sviraju dva izvora (programa) s istim asio drajverima... s iste kartice...
A ti to upravo hocesh... ? Opcija "release driver..." - kao shto sama rech kaze oslobadja drajver kada taj program stavish u "pozadinu" i samim tim omogucava nekom drugom programu da radi sa asio... ali ne da rade u isto vreme... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HEEEELP!Nesto mi ASIO kida nerve! | zeleny zub | Computer Hardware | 3 | 17-08-2008 11:04 AM |
Upomoć ljudi !!! RME DIGI 32 PRO : ASIO Drajveri : Ne radi | MrHeavy | Computer Hardware | 5 | 21-05-2008 05:43 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |