|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Već su tamo miksali onaj prethodni album (Lavirint), a "javlja mi se" da će i sad biti tako. Đule je u međuvremenu organizovao vlastiti studio, pa sumnjam da će ići u L.A. da trackuju (nisam siguran da je voljan da vodi bend na ekskurziju u Kaliforniju
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mogu da idu i na Mesec, na Mars da ga miksaju!
Sve ?to bih imao da ka?em na konto "stvarala?tva" tog benda apsolutno nije prikladno pravilima verbalnog pona?anja na ovom sajtu.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Dubokoumne, vrle i nadasve buntovničke poruke gorepomenutog benda, uporedio bih sa osećajem koji čovek ima dok uz ča?u hladne kola-kole gustira big-mek. Odgovor iz stomaka, a nakon tog istog zadovoljenja, jedinio je tu po?teno oglasje rock'n'rola. Međutim, prosvećena javnost ga najče?će tumači kao potvrdu truda i mukotrpne istrajnosti.
A onda i taj famozni broj prodatih albuma, specijalni vizu i make up efekti, outfit te hrabrost da se ka?e, istini pogleda u oči i zauzme stav... U muzici, u ?ivotu, u koko?injcu... A jajajaaaaaj!
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I pre sam rekao..ko ume bolje - samo izvolte!
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno nemam nameru da po?tujem i da ćutim pred nečim ?to sakati istinu, i uop?te me ne zanimaju posledice zbog toga. Van Gogh nije nikakav rock'n'roll bend, to je domaći surogat MTV ideologije, gde je teza o muzičkom pravcu nastalom na temelju bunta protiv nepravde, zamenjena ispraznom produkcijom i tzv. look-om. Reč je o novokomponovanom rock-u, da ne ka?em turbo-rock'u, jer se su?tina poruke izrečena u pesmama takvih bendova nimalo ne razlikuje od onoga ?to podstiče jednako mutirana verzija narodne muzike. Uostalom, i pojedini Grandovci, koji se tako eksplicitno zala?u za ideju 'leba i igara, takođe pune stadione i hale, te to nikako ne mo?e biti merilo kvaliteta. Isti ne razmatram ni po ar?inu broja prodatih ploča, tj. nosača zvuka, ili, ne daj Bo?e, "?erova" na YouTube-u. Snaga tekstualne i muzičke poruke u smislu da ista izaziva momentalni emotivni kre?endo, osećaj nalik na naivno zaljubljivanje u drugom razredu osnovne ?kole ili pak svesno sanjarenje kakvog pubertetlije, to su vodilje koje mi poma?u da u muzici prepoznajem iskrenost i zauzimam kritički stav. I to jeste utopija, jer konačno o ukusima se ne raspravlja. Ali ah, kakva je tek samolagarija verovati u dosti?no...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |