|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Imam problem sa instalacijom M Audio 2496 zvucnom kartom...uzeo sam je prosle godine i bez problema instalirao na windows 7-ci...skoro sam oborio sistem i ne mogu da je instaliram,kad stisnem instal izbacuje mi da je moj operativni sistem ne podrzava u tom trenutku! http://img11.hostingpics.net/pics/73...tallmaudio.png
jel zna neko u cemu je problem??hvala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Skini poslednji driver update sa proizvodjacevog sajta...!
...Ili skini stariji win... ![]() Nekad , prosta zamena slotova (ako imas jos nesto,modem,mrezu,kartice) pomogne... Audio generalno uvek "bodem" dalje od grafike ili fw/modem/tv/mreza-a-like karte i tako...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-09-2011 at 02:40 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
jel ima jos neko neki predlog?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
hmm mislim da je to to...
Da li je dodavano neshto od hardvera? Da predpostavim daje win7 "ispravan" tj da nije problem u njemu... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Ja bih probao sledecim redoslijedom:
- Uninstalliras kartu, - izvadis je iz PCI slota pa upalis komp - skines novi drajver koji podrzava i win 7, instaliras drajver i ugasis komp - ubodes kartu fino i konacno opet upalis!!! Nekad se zaboravi redoslijed, banalno al bitno!!! www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
hmmm ako sam te dobro razumeo predlazesh da se instalira driver za hardver koji nije u kompu?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Ja sam jedva nasao driver za tu kartu dok sam je imao,imam taj driver na kompu,imo sam iste probleme,ostavi mi email na PM Poslat cu ti pa probaj.pozzz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
@Haxli > Jeste, probaj tako. Instaliras drajver a tek onda ubodes
Mislim da tu onda ide onaj dio "Continue Anyway"! Ne zaboravi da bi trebalo da kad je ubodes da si na pola puta instalacije!!! Slicna je situacija kao i sa USB divajsima. Nakon sto instaliras drajver konektujes ga a sjecam se da je i Audiophile bio jako precizan kad je to bilo u pitanju. www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Kapiram (i da tako pishe u uputstvu...) ali ja tako nisam isposhtovao nikada...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Pa, iskren da ti budem, i meni se znalo desavati da sam uspijevao instalirati kartu bez da sam postovao redoslijed a nekad jednostavno nece ali nikad mi se nije desilo da ne uspijem sa instalacijom kad se pridrzavam "protokola" tako da mislim da treba biti po PS-u!
www.myspace.com/slikaiprilkamusika |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|