|
Kupujem/trazim Kupovina audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Dakle, tra?i se dobrovoljac, apsolutnog sluha i temeljnog poznavanja pitch correction alata (Melodyne, VariAudio) i velikog strpljenja, da poku?amo da napravimo trajnu saradnju na tom polju.
U poslednjoj eri prečesto se javlja potreba za istim, i u mom se slučaju već pojavila velika odbojnost i stres kada se istim bavim, pa bih voleo ako je moguće da out-sourcujem deo posla (naravno, plaćeno), nekome kome ovo jo? nije totalno dojadilo, a i ko ima vi?e samopouzdanja u svoj pitch-hearing. zainteresovani nek se jave na arthur@blokovi.net ili PM na forumu rumskome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
šokantan odziv za samo jedan dan.. eh kad bi ovako bilo i za asistiranje u studiju
![]() enivej, uskoro ću okačiti onlajn (iza vikenda) jedan multitrack sa veoma mnogo problema u pitch-u, pa se možete oprobati, i videti koliko imate živaca za taj nivo priče, i koliko bi para tražili, ukoliko napravimo dogovor oko outsourcinga. Dakle, ovde pišem da ne bi svima pojediačno odgovarao, sve sam mailove i FB poruke dobio, i uskoro krećemo test run ![]() živeo rumski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
?'a bi sa ovim, ?aleli smo se ili ...
![]()
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
e nismo, nego sam ja u međuvremenu ipak istripovao da imam perfect pitch, pošto sam neke violine drkao gore dole i po 3-4 centa da bi mi "legle" kako prijaju, i na kraju sve uradio sam. Za sad ću nastaviti da radim sam, do nekog sledećeg projekta gde će biti potrebna veća količina pitchshiftinga, a za koji neću imati živaca. Hvala na javljanju svakako imam u vidu sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ok. Bilo bi dobro, ako je ikako moguće, da sledeći projekat (čak i ako ga radi? ti) da? testa radi i ostalima kako bi se oprobali. Naravno, uz prethodnu najavu kako bi se spremili tj. nao?trili pitch-correction alate...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 0 | 30-05-2010 09:38 AM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Potrebni saradnici u vezi ruDAW projekta... | diviner | Obavestenja | 0 | 31-01-2009 09:07 PM |
Novi moderatori i saradnici rumskog! | diviner | Obavestenja | 31 | 17-09-2007 02:33 AM |