|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li je moguce napraviti sopstvenu listu pluginova i reorganizovati je, odnosno kad hocu da izaberem neki plugin iz liste pise npr ' kompresori' , 'eq' itd i unutra da mi bude sve potrpano u redosledu u kakvom ja hocu.. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
koliko se ja secam, kad napravis folder "kompresori" u vst/plugins direktorijumu, i rucno ubacis dll-ove tamo, to ce se upravo desiti.
Doduse to je za sx 3, ne znam da li radi na 5 Try before you buy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hvala, sad cemo da probamo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Da,da,evo ga radi sve, hvala puno .. Waves nisam ni hteo da selim zbog onog njihovog Waveshell cuda, to mrdnes li milimetar ne radi.. Znam da sma pre hteo nesto da ispomeram i da sam napravio haos sa tim pa sam morao da reinstaliram waves i od tada nisam pipao.. Neka su ovog puta na mestu, dobro im je tu gde jesu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja pomeram aposlutno sve shto intaliram od vst-ova kako meni odgovara - sem Waves...
mrzi me da se cimam sa tim... al mislim da i to moze bez posledica... bar je moglo na 3-ci, sa peticom se nisam ni cimao oko toga... jer nemam ni potrebu zbog toga shto => Mozash npr da napravish folder "aaa" zatim u njemu dodatne foldere, u koje stavish sve shto ti je instalirano dodtano od vst-ova... tako da onda na jednom (prvom) mestu imash sve shto si instalirao... (sem Waves, on ti ostaje zadnji) Slichnu stvar moze da radish i sa VSTi ako ti se nesvidja raspored... Jeste cimanje (gubljenje vremena pre svega) da se sve to sredi ali mislim da vredi... Jedini problem koji sam ikada imao (a da znam po imenu) je sa sonalksisovim komp i eq koji pochnu da se tipuje, pa neki stari projekti prave problem... (pod starim projektima mislim na sve posle pomeranja) tj vst se zamrzne (ne znam kako drugachije da se izrazim) pa imash samo vrednosti koje si namestio i to je to... Bilo je josh par nekih budjavih vst-ova, koji nisu ni vredeli nichemu, sa istim tripovima... Ali chak i ako primetish da se to desilo nije problem, uvek mozesh da: 1. vratish dll tamo gde je prvobitno bio... (nekada moze da bude problem ako ne mozesh da se setish tachno kako se zvao folder gde je ogrinalno instaliran) 2. unistall pa install ponovo... 3. ako je moguce, uradish save se preseta, izgasish vst, pokrenesh ga ponovo i samo uchitash preset... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
da ne otvaram posebnu temu pitacu ovde
kako se rutira u cubaseu (sx3) u mixeru da ide iz jedne audio trake kroz drugu (znaci ne na master da ide nego kroz koju ja stavim)? u tu drugu traku zelim da stavim fx-ove u insert i da mogu da koristim fader iz originalne audio trake i buni me ta druga traka da li da izaberem fx channel ili group channel
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ako sam dobro shvatio tebi treba fx traka.. Na njoj izaberes 'taj i taj' efekat, recimo reverb.. Onda na traci koju zelis da procesuiras upalis isti taj plag na send i to je to, onda mozes na upravljas na fejderu fx kanala..
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
da, snasao sam se hvala
a kad da palim prefader a kad postfader send?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Top Lista??? | cucko | Promocija radova | 12 | 29-04-2008 06:20 PM |
Top Lista preseta | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 03-11-2007 10:10 PM |