|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Ivan Lekic
|
![]()
Posle dugog "traganja"i razmisljanja koje pojacalo za moje dynaudio bm15 da kupim a da to bude "pojacalo za sva vremena"nasao sam izvanredno resenje i zelim da to podelim sa vama. Za celu akciju potrebno je rekao bih dosta vremena i zivaca ali verujte da se isplati.
Odlucio sam se da kupim kit pojacalo,dakle komplet hypex elektronike za jedno pojacalo . da nebih pisao za one koji ne znaju sta je hypex ,gde se koriste i slicno mozete pogledati u ovom tekstu: ![]() U pocetku sam hteo da kupim ove ST module koji su hvaljeni u ovom tekstu medjutim video sam da su "izmislili"neke nove dodatke za te module,tacnije HxR regulatore koji se ugradjuju u svaki od modula ali ne ST vec HG koji su daleko bolji i vise nego duplo skuplji.. detalje o tim dodacima mozete videti ovde ![]() E resio sam sta cu da kupim e sad gde to da kupim?? ,, tu nije bilo alternative ,znao sam da to moram da uradim preko ali gde i kako .. i tako guglajuci naisao sam na sajt Quote:
![]() E sad je dolazio sledeci problem .. kako to sklopiti,sastvati a da sve bude profi .. i mom suludom trazenju strucnog coveka koji bi sve to odradio kako treba u prici sa idekiusom saznajem da u jednom selu kod Nisa koje se zove Mezgraja postoji covek koji se zove NESO koji je madjionicar za elektroniku.. znajuci da je relativno skoro idekius napravio i sklopio svoj MCI kod njega a posle i EMT zamoslio sam idekiusa da preuzme na sebe ovaj hypex,da kaze koliko kosta i da mi sve napravi jer ima iskustva .. Zahvaljujuci idekiusu moje pojacalo je sklopljeno van mojih ocekivanja,a mrdnuo prstom nisam .. Deki je trosio svoje zivce putujuci nebrojeno puta do mezgraje,kupujuci dodatne delove za pojacalo i ostalo.. Neizmerno sam ti zahvalan Deki .. Zahvaljujuci Idekiusu,dobroj volji posle skoro 2 meseca angazovanja oko pojacala ono je konacno stiglo u moj studio i cuo sam prve zvuke iz njega .. i samo sam rekao WAUUU ... jednostavno,imao sam utisak da sam promenio monitore za klasu bolje .. to ne mogu opisati dok se ne cuje i uporedi sa mojim prethodnim pojacalom Alesis RA500 Idekius je moram reci cak i terao Neshu da napravi VUMETAR koji je ispao EXTRAAA .. Najbitnije nisam rekao .. cela ova akcija oko vrhunskog pojacala je kostala oko 650-700 eur(700 ce biti mozda sa stampom posto su sada naplenice kao prelazno resenje) Evo i slike pojacala iznutra i spolja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bravo Ivane !!!!!
Prelepo Izgleda !!!!!! Svaka cast !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
...ja sam ih kontaktirao pre mesec dana i nisu imali jeftiniju varijantu ucd 180.
U svakom slucaju..cestitke. Mudra odluka, mada je taj tvoj model prilicno skup. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() Bila je to mala i drugarska pomoc, koju je Ivan od mene svakako zasluzio... vise puta... Cestitke!!! ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jes'.... jos me ubedi da ce pojacalo od 5kg dobro da radi
![]()
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
Rekirao sam pojacalo i uradio stampu .. evo na kraju kako je ispalo ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Cekaj , sto si napisao 180 kad ti nemas 180 ( onaj sto ide u Boggy jevo zuto ) , vec dosta skuplji 180 HG HxR ..... ili sam se ja nesto pretripovao ????
Znas da sam ja odustao jer je bilo skupo ...... Pozdrav Last edited by Max; 18-07-2008 at 04:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
Tacno, ja sam kupio UCD 180 HG HxR i ne treba ga mesati sa znatno jeftinijim 180 ST modelom. Sta se nalazi u zutom pojacalu .. nije ni vazno za ovu pricu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Red je da cujem utiske. Valja li to nechemu, ili sam ja dzaba krstario Nish-Mezgraja i upoznavao lepote sela Srbije?
![]() Proslo je dovoljno vremena, pa sad mozes da kazes kako ti se chini pojachalo na BM15, a kako na NS10M.
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]()
Odje Oggy koji je kod Ivana u gostima upravo.
Ivan me zamolio da napisem svoje utiske, posto se celo vece zanimamo slusanjem. Moram priznati da sam vise nego prijatno iznenadjen i u svome kratkom zivotu nisam sreo pojacalo koje bolje radi. Evo, vec koji sat ne mogu da se odvojim od muzike koja ovako dobija potpuno novu dimenziju. Oko same izrade ne mogu komentarisati nista, posto sam tu zaista neupucen i moze mi svako prodati "m... za bubrege", ali ono sto cujem je zista posebno. Barem meni. Za sve ostale utise vredi jedino cuti kako pojacalo radi Pozdrav iz Kraljeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Serbia Rave 90's | Mika Technika | Razno | 8 | 06-09-2009 09:15 PM |
Hand made preamp SiCG? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 03-04-2006 02:49 PM |