|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
ako nije problem, jel mo?emo dobiti makar 200 poruka po inboxu? dosadilo mi da bri?em svakih nedelju dana neke odgovore
![]() hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Neki komentar?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da nije problem, 3-4 kilka - ali zashto? Zato shto nekoga mrzi da izbirshe svoje poruke?
Mislim da to nije dovoljno dobar razlog da se baza povecave bez potrebe... Bolje vidite zashto se deshava da sajt/forumu znaju da budu totalno nedostupni... (shto se deshava svremena-na-vreme koliko sam ja primetio... ) Al dobro, do je samo moje mishljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 21-06-2011 at 07:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Uostalom, ne moraju svi članovi imati veći inbox ali za iole aktivnije mislim da je to prosto normalno, pogotovu što se radi o sitnici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Savetujem ti da koristis Email za vazno dopisivanje, administracija foruma nema bas neku obavezu da cuva nase privatne poruke ako dodje do havarije (a bilo ih je...) ... just my 2c.
pozdrav bogi
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Prekopiraj, slikaj... ?
Znachi, tvoj zakljuchak je: radije bi da imash forum kome ne mozesh da pristupish ALI da znash da imash sachuvanih 500 pm-va... Ok ![]() @boggy Upravo tako... edit: i josh jednom! @boggy Upravo tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ne
![]() To je tvoj zaključak. Klasičan spin izmedju ostalog ![]() A realno, ne znam zatšo povlačiš paralelu izmedju ta dva pojma niti zašto pričamo o ovome, predložio, probao još jednom, dobio odgovor koji mi je bio OK i to je to. Što se tiče padanja foruma, ne znam, poznajem dečka kod koga sam držao svoj forum 2 godine i za to vreme je pao samo jednom i to mojom greškom, ako je potrebno mogu vas spojiti, 10 GB protoka mesečno je 40€ kod njega a 50 GB 60€. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
NaZalost nije spin...
Povalchim jer nije isto imati 500usera sa 500poruka u inboxu i imati 500usera sa 50 poruka u inboksu... Sem toga nisi dao dogovor zashto to nekopirash? Plus si dobio savet da nishta bitno ne drzish/vodish tako shto se oslanjash na inbox 10Gb protoka mesechno - 40e... hmm valjda prichash o nekom daleko proshlom vremenu, ako ne - onda te je "dechko" odrao ![]() Ali ajde da ne raspravljamo o tome, niko nas nije ni pitao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|