|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Zapucamo danas na AES izlozbu audio opreme...dugo nisu bili u Londonu!!
U nekom hotelu, bogu iza ledja....a tamo samo 15 standova (stolova) od cega 10 bez ikakve opreme (!!??) samo fotokopirani prospekti !!! I jedva da je bilo 50-60 ljudi....katastrofa. Jedini stand sa opremom je u stvari bio od KMR prodavnice (koja je inace u Londonu).... Odemo u PMC sobu za slusanje...pola sata su stelovali 5.1 sistem, da smo se smorili i izasli. Vrlo neprofesionalno !! Cela prica samo oslikava stanje audio / studijske industrije. Nikoga vise nije briga za hardware!! Sve je skupo kad se pogledaju returns na potrosene pare .. Popizdeli smo bas puno... Naostrili smo se da pogledamo / preslusamo neke sprave a ono mrk !!! Evo par slicica,,,,API desk - malo plastican pod prstima..nema "solid feel", stalci na kojima stoje Barefoot's su motorizovani i dizu se / spustaju sinhronizovano - izgleda do jaja! Neki novi PMC monitori..ono malo sto smo culi je bilo super i lepo ozgledaju.
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 15-05-2011 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
JOOOOJ koliko se ja lozim na taj API sto...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
SAE London Officially Launched | Mika Technika | Razno | 0 | 27-03-2009 04:22 PM |
London UK > tips & tricks | dr.Ru | Pricaonica | 5 | 11-06-2008 11:19 AM |