|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta bi sa covekom
![]() ![]() Ako to ne predstavlja krsenje nekih konvencija foruma,bas me interesuje zasto ga nema na forumu,tj koliko mogu da vidim banovan je trajno ![]() A bas je lik,puno,puno korisnih postova i tridova na forumu,nemjerljiv doprinos! P.S.Takodje,gdje su Silicone Science,Insane Eyes,Shiva,Anita,Sumanut...nema ih odavno... |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ispravite me ako grijesim... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Mozda se smorio... Quote:
Quote:
pozdrav bogi EDIT: videh da je kejkz zadnji put postovao 04.03.2011.... zadnja aktivnost je bila 07.03.2011...
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 13-05-2011 at 11:39 AM. |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
EDIT: Ali... ako se SAM proteram s foruma na odredjeno ili neodredjeno vreme, onda je to moja odluka a ne njihova... i ne mogu oni biti okrivljeni za to. Nekakva netolerancija postoji prema spamovanju, dezinformacijama ("lupetanje gluposti" u sirem smislu), vredjanju drugih clanova, blatantnom marketingu, svadjanju, provokacijama... itd... ali i tu se gleda "kroz prste" barem dok situacija ne eskalira... Pricam iz licnog iskustva u proteklih (skoro) 6 godina moderatorske funkcije... i iznosim ovo kao licni stav. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 13-05-2011 at 11:45 AM. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
pa cela je fora ostati cool i ne uzbudjivati se zbog NICEGA!
Ko sto rece Boggy, ovde smo svi dobrovoljno...nekad je dobro zezanje, nekad se napravi korisno poznanstvo, nekad se nauci ponesto itd... Ima jako mnogo ljudi koji su se "izgleda smorili"....steta. ![]()
#6 |
Administrator
|
![]()
Medju tim ljudima sam i ja licno!
Jer kad vidim ovako tendenciozne postove poput balastovih, ne da mi se vise nista raditi u ovoj zemlji! I silicon i kejkz su tu, Anita,Insane i Sumanut (otisao covjek da radi na brod, sa deckom sam inace u super odnosima licno) takodje su tu, na forumu, u SUPER smo odnosima koliko znam svi (moderatori i admini), a jedino je shiva misteriozno nestao i to sa sve 100-150 eura koje je pokupio u ime rumskog od hrvatskog audiona, i nikada se do sada nije javio (preko godinu, dve)... Toliko! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ljudi,el lici ovo na ovo? | vasko | Promocija radova | 12 | 23-07-2009 02:55 PM |
Ljudi pomagajte! | Danny Lou | Audio Software | 5 | 08-07-2009 12:11 PM |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |
Sta je bre ovo ljudi.. | Inovative_kg | Computer Hardware | 4 | 11-02-2008 06:17 PM |
What The F* Ljudi? | Rhino | Audio Software | 14 | 29-11-2006 06:17 PM |