|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Po?tovanje, već sam se par puta javio za pomoć i dobio korisne informacije..nadam se i ovaj put. U sub radim malo veći nastup pa me zanima da li mogu "uparit" jedan aktivan razglas sa mojim postojećim... Za sad imam na desoj starni 2 jbl JRX115 i 1 jbl JRX118S tako i na drugoj, koristim miksetu behringer Eurodesk SX2442FX, 2 pojačala Behringer EUROPOWER EP2500,te skretnicu DSC-24 ... Znam da je behringer na samom dnu al eto bolje se nije moglo. Prijatelj će mi posudit HK Audio Esys EPX tj. sistem sa 4 x EPX 115 Aktivne, te 2 x EPX 112 aktiva... kako da spojim? i dali mogu? savjeti? Hvalaa velika..nadam se da nećete ne?to zamjerit jer sam skorz nov i neiskusan u ovom.. =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Zajeb je kako "voziti" svaki sistem odvojeno... Jedino sto vidim da moze instant da se resi tako je da jedan od sistema bude mono, pa za taj imas poseban regler i kontrolu izlaza... Drugi nacin je preko te skretnice, posto moze da radi 2 way stereo... Samo umesto da odvajas strane (kao sto je na shemi), odvojis sisteme, pa onda na skretnici regulisi "kolicinu" izlaza prema jednom,odnosno drugom sistemu... ![]() Morace malo duza tonska, i pazite na limitere, dakle da ne bude da jedan sistem ne svira ni upola, a drugi krvari...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-06-2011 at 01:12 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hitna pomoćććć!! | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 4 | 15-12-2008 02:25 PM |
Razglas......? | OFF | Razno | 8 | 06-11-2008 05:21 PM |
Hitna Pomoc! | Miha Blaze | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 07-10-2007 01:00 PM |
Razglas do 20000 kn (MAX) | Koshpa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 08-06-2007 03:26 PM |
hitna pomo?!!! | Sleepgolfer | Computer Hardware | 10 | 18-12-2004 08:03 AM |