|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pitanje..... da li je moguce kontrolisati desktop komp koji je bez monitora, misa i tastature preko laptopa.. znaci samo kuciste....
Treba mi mobilan VST kopm, imam brdo desktop delova u visku i mogao bih da napraim za male novce rack kuciste za PC, ubacim 6gb memorije, velike diskove..... a na svirke vec dugo nosim laptop (repertoar, tekstovi, back muzika....).. Da li je to moguce izvesti, ili da kupujem bolji laptop (sto mi se ne radi).... kontam da mogu napraviti puuuo bolju i fleksibilniju konfiguraciju, ukachiti u jedan soft bag rack kuciste i zvucnu kartu i imati mocan pokretni sint.. Cak mislim da moze da se napravi neka startup varijanta da mi odmah podigne zeljeni setup na kompu, pa mi onda kontrola i ne treba, ali za ne daj boze....
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Jedino sta mi pada napamet je nekakva remote kontrola preko mreze tipa teamviewer, vnc..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a kako da vidim na monitoru od notebooka PC iz racka?
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
pa da. remote desktop connection bi trebao da zavrsi pos'o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ethernet Crossover kablom povezes notebook i PC. Dodijelis staticke adrese notebooku i PCu iz istog subneta. Sa notebooka pokrenes remote desktop ili VNC viewer tako sto uneses IP adresu PCa i na displeju notebooka vidis PC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
koristim teamviewer za ovakve stvari vec dugo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Znaci nije nemoguca misija....
a sad.... da li ima smisla nositi dve kante umesto jedne? ..... kontam da bi notebook bio doooosta skup da se nabudzi kao to, plus sto na tom kompu bi bili samo VSTi, i to oni potrebni, napravi se jednom i radi (valjda)..... nema prchkanja, neta, install, reg clean..... a laptop ionako nosim uvek
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Probaj sa teamviewerom to ti je mo?da najjednostavnija varijanta,ga?a? ga preko neta i radi? na njemu kao na svom lap topu,u firmi u kojoj radim programeri tako odr?avaju ma?ine na daljinu.Dodu?e mi imamo monitor ne znam kako bi i?lo bez njega, sigurno bi ti trebao jedan da izvr?i? pode?avanja
Last edited by disco violence; 25-03-2011 at 07:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
+1 Remote Desktop Connection, sistemski u Windows-u.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle ide ljudska glupost ??? | mikac | Razno | 85 | 25-10-2009 07:29 PM |
Ej, koja ovo beshe glupost? | Arthur | Audio Software | 11 | 24-08-2007 03:05 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
e pa gospodo, bit ce da je ipak novi Nord Lead na pomolu.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 03-06-2007 10:00 PM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |