|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Naime ,prije par dana je bio neki thread o povezivanju nekog roland rack-a i sequencera i tamo rekose da i cs6x moze da salje 16 nezavisnih boja u sequencer.E sad ja sam probao ,ali sam totalni laik i nikako ne uspijevam da to uradim,pa bi mi trebalo malo opsirnije pojasniti kako da postavim Yamahu i mozda cubase.Bilo bi pozeljno i korak po korak ako se nekom da.
Evo sta sam dosada probao: 1.Postavim Yanmahu u performance mode i uradim onu neku inicijalizaciju Yamahe 2 U cubase instaliram na Midi device yamahu kao midi out i tamo mi se prilazuju boje koje yamaha ima sto voices ,sto drums i performances. I na raznim kanalima postavim razne boje ali uvijek kad promijenim jednu boju promjene se i ostale u tu istu.Sve te promjene sam radio preko cubase. Eto ako iko zna ista blize bio bi veoma zahvalan. Pozz.
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
midi kanali u cubaseu, da li svi stoje na 1? Stavi 4 kanala na 4 razlicite trake...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ne ,svaka traka je drugi broj naravno.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
povezivanje Yamaha 02r so cubase sx3 | darkobt | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-03-2009 05:19 PM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |