|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Citajuci forum videh da neki ljudi koriste Nuendo 4 portable verziju. Ovih dana treba nesto da snimim na terenu pa bih da ponesem sto manje opreme (gabaritno). Bice samo tri audio trake koje vucem sa miksete u kartu. Zbog toga bih da ponesem samo lap-top i Saffire Pro40 koji imam.
E sad, pokrenuo sam Nuendo 4 na lap-topu, sve lepo izgleda dok ne krene snimanje a onda u jednom trenutku (vremenski neodredjeno - posle 15, 23, 45... sekundi) nicim izazvano snimanje se prekine, tj. traka nastavi da ide ali nema zapisa na njoj. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju i kako to resiti? E da, zaboravih da napisem, na lap-topu je Windows 7, 64-bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Portabilne verzije ozbiljnih programa zestoko baguju. Ako bas ne moras, izostavi, a i nece ti biti teze za nositi instaliran Nuendo od portabilnog.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Probao sam da instaliram punu verziju "narodnog" Nuenda 4 ali izgleda da nemam pravi kljuc pa kad ga pokrenem program nece da se startuje i prijavljuje neku gresku. Ako neko ima pravi driver (crack) za otkljucavanje N4 bio bih mu jako zahvalan da mi ga posalje na PM.
U medjuvremenu sam skinuo Audio Reaper i on normalno radi, nista ne prekida niti pokazuje bilo kakve anomalije pri snimanju. Jedino sto je probna verzija koja ce raditi samo 30 dana a posle mora da se kupi licenca jer ce prestati da radi... ili mozda i nece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Meni je od portable verzija jedino Wavelab pucao, Nuendo stabilan ko zemlja crna. Cubase nisam probao ali radim sa Adobe portable aplikacijama i ne prave nikakve probleme, nista vise od instalacionih verzija. Moje iskustvo.
www.myspace.com/slikaiprilikamusika http://soundcloud.com/SlikaiPrilika/tracks |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
isto iskustvo sa portable wave lab-om na win7x64, pucao sve do verzije 6.1.0.340 koja radi perfektno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Pa na to sam i mislio, svakom razlicito, elem, nestabilno! Meni recimo Wlab radi savrseno, ali Cu i Nu se raspadaju cim pomislim da uradim nesto malo slozenije. A naravno, celo ponasanje se menja ako ubodes flash sa 'portablima' u neku drugu masinu. Poenta, ne mozes bti siguran da ces zavrsiti posao koji si namerio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Portable 24bit recorder - preporuka | Midi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 11-11-2010 12:35 AM |
Kupujem portable absorber/diffuser | Nemania | Kupujem/trazim | 0 | 21-09-2010 11:18 PM |
OP-1 Portable workstation | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 09-08-2010 08:02 PM |