|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dakle ovo je post tipa.. ne znam zasto sam rekao ali ne moze da skodi, a ako ne skodi.....
skoro sam dobio na poklon od Akai-a kontoler apc20 kao nagradu na nekom rmx takmicenju, i bio sam ubedjen da ce me drzava odrati za porez, carinu, lezerinu, i 10000 onih njihovih stavki koje niko ne razume a oni to fino naplate. zahvaljujuci ljubaznosti zaposlenih u DHLu sam saznao da ako se ne radi o igri na srecu, nego o "skills" nagradi, podnosenjem dokaza da ste to bas vi i da imate neki dokaz da ste to dobili na taj nacin, oslobodjeni ste poreza i carine i lezarine... takoreci.. nisam ni dinara dao... eto, ta informacija mozda nekome pomogne.
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hmmm...
A jel ima neko takmicenje vezano za naftu, slepere, gudru i tako...?
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja platio 5500 dinara za Peluso PK47 kapsulu koja je procenjena na 200 franaka. Pa vi vidite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
a koko to procenjuju?
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
kako mi rece drug, google shop koriste da vide koliko kosta nov uredjaj..... i onda zacepe...
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Auuu, gde si bio pre mesec dana
![]() Prosli mesec sam na nekom contestu dobio pioneer hdj1000, i odrali su me 4800din za postarinu, carinu i sta vec... a nove kod nas kostaju 16800din.. btw kakve dokaze si im naveo da si to bas ti i da si dobio na taj nacin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mail sa ugovorom koji sam imao sa organizatorom nagradne igre, linkove sa navedenom rang listom, mail prepisku oko dostave... i zamolio sam da naznace na paketu da se radi o nagradi a ne o kupovini predmeta.... eto, kazem, nadam se da sam pomogao nekom u buducnosti... zao mi je sto te je po pravilu nasa drzava opeljesila....
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Dobro si prosao, ali mislim da to nece funkcionisati kao pravilo, kao ni bilo sta drugo kod nas. Secam se scene kada sam pre par godina dobio postom gigbag, a dva pijanca na posti krenula sa zvakom 'ima se moz' se, kol'ko imas para ...'
Ali da se pohvalim i ja, stigle su mi egzoticne zice iz italije - bez carine, bio sam sokiran, elem, cuda se desavaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uvoz polovne opreme - carina/porez? | Topaz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 40 | 05-03-2008 11:33 AM |
carina na opremu u hrvatskoj | funksoulbrother | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 03-03-2008 04:07 PM |
Carina-pljacka | Gianfranco | Razno | 24 | 14-03-2007 04:46 PM |
Carina za 1 CD!? Ma Jel Ovo Moguce??? | Gianfranco | Razno | 20 | 30-09-2006 01:19 AM |