|
Kupujem/trazim Kupovina audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Voleli biste da se priključite projektu, u kom je va?no u?ivanje u muzici, pozitivna energija...
![]() ...projekat u kom već postoje jasne ideje izvođača/autora , u kom biste na svom instrumentu mogli da doprinesete ... ...a da u centru projekta ne budu kompromis i industrijalizacija muzike, već pozitivne vibracije i opu?tanje kroz muzičku komunikaciju ??? Muzička priča, kojoj biste se priključili, suvi?e je ?irokih odrednica da bi se ovom prilikom navodili uticaji. Recimo samo da bi se kombinovali različiti ?ivi instrumenti (svih kategorija ) sa elementima elektronike. ?priča za koju bi bio potreban I neko ko bi se bavio real-time multi efektima ![]() Kad se ekipa oformi i ?klikne?, imam vrhunske uslove za realizaciju snimanja nastale muzike, ?to je i jedan od glavnih ciljeva. Su?tina je, naravno da se ?pove?emo? i u?ivamo. Zato bih volela da mi se javite : ) ? na PM ili na mejl lydiaaproject@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hajde pomozite ovde malo... | kravadinka | Promocija radova | 9 | 28-12-2009 01:12 PM |
Ovde guster, dzombe pomagajte!!!! | servent | Computer Hardware | 1 | 05-03-2007 02:37 PM |
Ljudi nesto meni ovde ne stima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 14-11-2005 09:56 PM |
Da li ovde spadaju pitanja i za bas gitaru? | Gianfranco | Gitarska Produkcija | 44 | 10-11-2005 09:26 PM |
Defragment says: E ovde ce svi nesto da prokomentarisu!!!! | Defragment | Promocija radova | 33 | 12-01-2005 05:13 PM |