|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Poz. svima, ovo mi je prvi post, malopre sam otkrio forum
U op?toj ekspanziji ovakvih stvari na youtubu, primio sam se da i ja radim isto samo od domaćeg materijala. E sada, napravio sam matricu u Abletonu, importovao je u Premiere i u njemu poslagao iseckane i stretchovane klipove iz dnevnika tako da sve bude u ritmu, ali nikako ne uspevam da pitchujem tako da bar malo liči na ovo ?to je lik uradio s Obamom. Za autotune sam skontao da mi je prekomplikovan i da je u Melodynu mnogo lak?e dobiti isti rezultat, al on mi se ni u jednom programu ne pojavljuje kao VST iako imam cre8/studio koji ga instalira i kao VST. Radi jedino kao rewire slave.. Onda sam exportovao iz Premiera taj audio, tako poslagan ritmički, i krenuo da ga pitchujem u standalone Melodyne studiju pomoću klavijature i to je skroz ok, ali je problem ?to onda ne mogu da čujem matricu u isto vreme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
U standalone melodinu mozes da otvoris koliko god hoces audio traka i da izaberes koju editujes a koje slusas, u bilo kom trenutku. To to je naj jednostavnije. Uneses i matricu i traku sa glasom, matrica na monitor, glas u edit i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A za?to jednostavno ne radi? u CuBase-u, ili u Nuendu? Ove nove verzije imaju mod koji ti pru?a da radi? isto ?to i u Melodyne-u. Ja sve audio monta?e za video radim u Cb, s jedne strane zbog toga ?to avi gura fenomenalno, a s druge ?to bilo samostalno, bilo u rewire-u taj sofware ima sve ?to mi je potrebno. Rekao bih i mnogo, mnogo vi?e od toga.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
@Khan
Naravno, ba? sam kreten ?to se nisam setio @Igor Onako, nemam iskustva s njima. Kad sam poslednji put poku?ao s Nuendom, nije bilo stabilnog "installera" za x64 windows. Jel Nuendo 4 ok radi na Win7? Rade 32bitni instrumenti u njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Imam EMU 1820 za koju nisu (i nikada neće ni biti) "ba?dareni" drajveri kada je reč o W7, tako da je moje iskustvo s tim OS-om bilo eksperimentalno i nedovoljno za koristan komentar.
![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa aktivacijom Melodyne Editor-a | LAMPASH | Audio Software | 5 | 18-11-2010 07:50 AM |
Autotune vs MElodyne? | drzox | Audio Software | 1 | 07-05-2010 10:04 AM |
Melodyne,Autotune,Waves Tune...? | LAMPASH | Audio Software | 3 | 18-10-2009 04:00 PM |
genijalno!:) autotune | Jan | Razno | 7 | 13-07-2009 11:21 PM |