|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Narode, jel koristi neko ovu karticu?
i ako je koristi, jel koristi neko line 3 i preamp recimo, ako neko koristi neka skrinshotuje svoje postavke i okaci mi jer ja imam osecaj da radim sve kako treba i "kako se valja" jelte a i dalje imam prejak ulazni signal..sto skoro nije pa moguce... blaaaa!! znaci imam great river...roknem na 30gain a output LEVEL miostane na NULI....drndnem malo gain na kartici al onda sam naravno PREGLASAN...sto je sasvim normalno...a ako smanjim gain e pa ako smanjim gain na kartici tj RME mixeru onda ne cujem sebe u slusalicama...dok se ja inace savrseno cujem preko monitora u reziji..znaci samo su mi sluske problem i ja zaista ne znam zasto je to tako haha! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
bilo ko?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POMOC: Presonus FireStudio & MSR Controler vs Fireface 400 & TC Electronic BMC 2 | Komplex | Computer Hardware | 16 | 27-12-2010 02:11 AM |
Hitno potrebna pomoc!!! | dooksy | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 30-09-2010 09:44 PM |
potrebna mala pomoc... | "7" | Computer Hardware | 1 | 27-09-2009 09:35 PM |
Potrebna pomoc oko git. efekata | kVu | Gitarska Produkcija | 9 | 23-01-2007 06:15 PM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |