|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Video sam par gitarskih sample banki, vst-eva... ali mi to ne završava posao. Probao sam Acoustic Legends, Real Guitar... može da se crta ali opet ne zvuči kako treba do kraja. Da li može neko da mi preporuči neke semplove akustične gitare (lupove,fraze, one shotove, šta god radi posao ) sa odsviranim akordima, pre svega kratkim, jer me je npr. Acoustic Legends u toj "release" fazi izneverio , ne zvuči kao prirodno zaustavljena žica... Ne treba mi mnogo vrsta akorada dovoljni su samo dur i mol ali da idu iz što više različitih tonova. Ne planiram da napravim baš neki ritam sitnih nota i još da bude realističan jer je to nemoguće, više bih se igrao sa slice-ingom... nešto slično kao akustare u modernom rnb-u. Naravno "mute" zvuci su mi takođe potrebni a bilo bi lepo kad bi bilo i upstroke, downstroke semplova, različitih pozicija itd.
Last edited by waster; 07-02-2011 at 01:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Real Guitar moze da odradi posao, samo moras da nakucas doslovno kako se svira. Znam da je mukotrpno, ali radi posao. Poslije jos to sve provuces kroz Guitar Rig i nastimas zvuk koji hoces.
Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Gitare"Aria", kakve su? | sille | Gitarska Produkcija | 21 | 08-02-2007 07:45 AM |
Snimanje "plastichne" gitare... | kVu | Audio Produkcija - Tehnike | 37 | 18-12-2004 08:08 AM |