|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
juan rico aka reeko je shpanski producent koji neshto manje od desetak godina przhi ko lud.
odmah da kazhem koji mu je minus - chovek pripada shpanskoj shtancerskoj shkoli. shta to znachi? to znachi da napravi neki setup i u stanju je da nashtanca gomilu traka koje zvuche na isti fazon. enivej, chovek je bio jako veliki fanboy regisa. ko ne zna, a pisao sam to ovde na temi o industrial tehnu, regis i surgeon su zapocheli ceo industrial fazon u tehnu semplujuci industrial bendove kao i pankere s tim shto je surgeon uvek imao neki funk i "lakshu" produkciju, dok je regis bio uvek hard as fuck (shto se za njegovu danashnju produkciju bash i ne mozhe reci ![]() evo tipichnog regisa iz perioda pre 2009. godine e sad, mladi riko je smorio regisa da mu kazhe kakvu opremu ima i kada je dobio info koji je trazhio - napravio je sebi copy/paste studio. produkcijski je lichio na regisa ali je od pochetka imao neki svoj fazon sa ogromnim zaletima i mnogo vishe atmosfera. prvo izdanje mu je izashlo na emergence recordsu (viva la matori emergence) i zvuchi ovako nekako ali ga je tek ova krljachina proslavila evo josh par traka na taj fazon (hook na 03:09 sabija) ova mi je mozhda i favorit e sad, glavni problem njegove produkcije iz ovog perioda je isti problem koje su regisove trake imale - na nekom ozvuchenju ce ove trake zvuchati brutalno, a na nekom ce zvuchati jako jaaako jaaaaako loshe. potpuno nedifinisan low end i konstantno brujanje u subu chini mi se da je 2006 izdao poslednju takvu traku sa ovim setupom i da je to bilo ovo u medjuvremenu je krenuo neke druge stvarchice da radi. recimo izbacio je dirty language 1 i 2 (nema na youtube-u) gde je prvi put iskoristio vokale i zvuche stvarno brutalno. krenuo je sve vishe funk-a da uvodi u pesme i krenuo da se igra sa stilovima. to mozhete recimo chuti ovde produkcija je mnogo bolja i sama traka je mnogo vishe club friendly (dj friendly bash i nije zbog vokala koji vuche u kontru svo vreme) chizi shashava melodija u ovoj ovo je fazon koji neko vreme vec fura gde vishe pravi dj tool-ove u poredjenju sa ranijom produkcijom gde je radio bogate aranzhmane sa velikim zaletima i chestim promenama ista plocha isti fazon. jako fanki. super radi u klubu inache lik ima nekoliko pseudonima pod kojima pravi super mjuz. ovo je jedan od njih. plocha izashla na music man-u ovde pokazuje da zna da radi i neodetroit enivej, chovek sve bolje i bolje producira i sve je svestraniji kao producent. ako vam se svidja ovo pokushajte da iskopate i izdanje neither - infinite patience (nema na youtube-u a ja nemam dobar rip a ploche nema vishe da se uzme) - potpuno drugachiji fazon od onoga shto inache radi. za kraj sam ostavio moja dva favorita koja uvek razvjesele marvu na zhurkama:
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
nice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Reeko - La Conjura De Los Necios
kidaaaaaaaaaaaaaaaa stvarcina
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
reci
![]() fora je shto dosta njegovih novijih traka u klubu dobiju jednu dodatnu dimenziju, shto je glavna karakteristika dobro isproduciranog tehna.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Odlican post Lag..Svidjaju mi se njegove stare stvari, ali i "neodetroit"
![]() Hvala na preporukama ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|