|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
koliko je bitno kakva mi je pci firewire karta u kompijuteru? ako prikacim firewire na obicnu integrisanu oce biti losiji zvuk ili ? I koja je fora sa kablovima ili cime vec. .msm na oznake ili brzinu valjda 400-800 itd. .?ako moze nesto ukratko. .hvala
![]()
E ya ovde vas decko sale iz kraja. . Prati me na: www.facebook.com/saleizkraja www.twitter.com/saleizkraja Last edited by saleizkraja; 04-03-2011 at 08:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
zavisi od zvučne karte, uglavnom imaju određene preferencije kojeg proizvođača kontrolera vole... dal Texas Instruments, VIA il šta god. Tako da, ako ti je na toj ploči integrisan kontroler koji dobro radi sa tom kartom, nemaš razloga da kupuješ drugi. Ali ako ne, onda valja kupiti adekvatan. A što se FW400 i FW800 priče tiče, ima ogromne razlike, ali
http://lmgtfy.com/?q=firewire+400+vs+firewire+800 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Postoji li kakav adapter za fire wire u Usb ili tako nesta sto moze na lap topu da se zakaci muzicka koja ima fire wire .
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
postoje, izguglaj PCMCIA to Firewire. Mada moj laptop ima firewire, i većina ih ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ima adapter ali nie sigurno da ce funkcionisati. . xD iam ja jedan. .stariji laptopovi imaju firewire ulaze, noviji vec redje malo. .imaju kartice za laptopove. .
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FIREWIRE vs PCI | DJedai | Computer Hardware | 5 | 08-05-2007 12:12 PM |
Luna II i FireWire 410 | Boki | DSP forum | 4 | 31-03-2006 06:53 PM |
Firewire...? | bezsmisla | Computer Hardware | 0 | 11-04-2005 01:32 AM |
Firewire vs PCI | OFF | Computer Hardware | 1 | 12-03-2005 12:26 AM |