|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam melodyne editor DNA sa originalnom licencom koji nakon reinstalacije win-a ne mogu da aktiviram jer dobijam poruku sa njihovog servera da mi je melodyne aktiviran!Ovako, windows mi se skrljao, a ja nisam mogao niti znao da li treba da dektiviram licencu.E zato sada razbijam glavu
![]()
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 17-11-2010 at 08:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne,malo je glup sistem.Skrlja ti se os, nisi deaktivirao licencu, treba nova licenca
![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa ni ja ne mogu da verujem, ali je izgleda tako
![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Sta je tu za neverovanje? Potpuno logican sistem kako bi program mogao da se aktivira samo na jednoj masini, ovako bi mogao da ga aktiviras na 20. Neverujem da si prvi kome se to desilo tako da bi jedan mail trebao da resi problem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodyne editor DNA po drugi put | kinezkinez | Audio Software | 23 | 28-08-2010 09:39 PM |
Melodyne Editor !!!!!! | DaBear | Audio Software | 27 | 02-10-2009 12:54 AM |
Problem s NUENDO Key Editor-om | Ligaya | Audio Software | 1 | 21-06-2009 06:02 PM |
Problem sa Patch and Tone Editor For MKS-70 | vly | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 28-03-2009 07:51 PM |
cubase/nuendo: logical editor i drum editor | SandRob | Audio Software | 2 | 10-05-2005 05:58 PM |