|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dakle...
ima li tko iskustva s ovime? dali je moguće spojiti MADI karticu tipa SSl Alphalink na iMac preko recimo FF 800 utora? ili neka druga kombinacija... hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja uzimam tu kombinaciju i moguce je samo preko adat-a.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
jel mo?e neka konkretna kombinacija? ?ta spaja?, za?to, kako? hvala puno!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
2xadat out sa ff800 na 2xadat in na alpha i obrnuto (16kanala in/out) + kapiram da mozes 8in/out analogno.
Eto
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hvala!
inače, pitao sam postoji li mogućnost toga preko nekog adaptera kako bi se izbjegla j? jedna sprava (tipa ff800)... uglavnom, hvala... volio bi da i jo? netko napi?e svoja razmi?ljanaj i iskustva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
pa mozes da uzmes ssl MADI Xtreme 64 , to je jeftinije od ff800. Imas i Rme madi ali to je skuplje od ff800.
Najeftinija varijanta je m-audio profire lightbridge
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
prijatelju
![]() ![]() iMac...nema PCIe ulaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() Nismo se razumeli... Posto je MADI sam ti napisao da moze samo pcie jer ja jos nisam naisao MADI koji je FW. m-audio lightbridge, najeftinija varijanta fw. generalno moze sve sto ima adat, moze i rme digiface, koji je jeftiniji od ff800. Ali mislim da je najbolja varijanta ff800 + alpha za pare koje dajes dobijas najvise mogucnosti.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|