|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav,
Radio sam vec sa Logic 8-om, odnosno malo sam se igrao sa njom i nisam imao prilike da sve istrazim. Elem, uskoro planiram da setujem jedan racunar sa OSX-om za rad u Pro Tools-u i nekim pluginovima "nedostupnim" u Windows-u, pa sam zeleo kad sam vec tu da malo naucim i u Logic-u da radim u kome bih radio MIDI, mada za moje lagane midi operacije mozda i sam PT8 bude bio dovoljan:S Elem, bio bih zahvalan ako bi mi neko preporucio neki dobar Logic Pro ono getting started tutorial, koji te vodi kroz njegove funkcije itd...Ono tipa, pustim DVD od pocetka do kraja i gledam, lakse mi tako da nego da jurim razne stream-ove sa parcijalnim tutorialima. Ne znaci da se i bez tutoriala ne bih snasao, ali poceo sam jos od Pro Tools-a da praktikujem da prvo pogledma tutorial i paralelno radim da bih se brze upoznao sa funkcijama, tako sam za gotovo 5-6 sati pokapirao keyboard shortcuts i editing i ruting u Pro Tools-u i odma poceo da miksam u njemu... A da sam to sam sve otkrivao trebalo bi mi duze vremena. Hvala lepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ASK VIDEO Logic tutorial, 3 dvd-a
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic pro tutorial....? | VesCosa Nostra | Tutorijali | 1 | 16-05-2006 07:38 PM |
Recording Tutorial ;-) | dvuckovic | Tutorijali | 1 | 19-09-2005 04:42 PM |
Tutorial za Wavelab4 | Igor | Tutorijali | 18 | 11-12-2003 01:02 AM |
Logic::: uvod u Logic Audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:19 PM |