|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
Zdravo drugari,
Htela bih da vas pitam za misljenje o svirkama po BG-u sa repertoarima koji ne obuhvataju narodnu muziku (pop, rock, r&b, domaci i strani). Primetila sam da u poslednje vreme sve vise i vise izviru bendovi koji izvode MTV repertoar, ima li realnog posla i zarade u tome? Kako doci do ozbiljnih bendova uopste, cini se da su ili zatvoreni za nove clanove kao porodice, ili prevaranti? Volela bih da cujem vase vidjenje i iskustva. Pozdrav! ![]()
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Kad podele - po 10E svakome.....katastrofa... Mozda ima i bolje..ali ja ne znam. Ajmo muzicari...da cujemo? Drugo, mozda niko nece da kaze od sramote za kolio malo svira ILI nece da im neko krade posao i tezge...(pogotovu ako je bolji) ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
bolji bendovi uzimaju finu lovu neki prosek je 40 -50e po osobi za svadbe uzimaju i po 200-250e repertoar jazz,pop,rock i na kraju zdravko colic,bjelo dugme i ostale srackalice ali problem je sto takvih bendova ima sve vise i vise i nije tolko bitno ko bolje zvuci neko ko ima kombinaciju za tezgu znam te znas me
![]() .. ja na primer sa svoim bendom nema sanse da uzmem preko 30e samo zato sto sviram jazz standarde u svakom slucaju po meni je to uzasan posao klasicno prezivljavanje svi pijani ti pevas neki manijak ti se kaci za rukav trazi pesmu a gazda na to kenja da ste glasni Last edited by LA-2A; 28-09-2010 at 11:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
To je strasno...ali nazalost takva drzava...U Beogradu sam poslednji put slusao jazz svirku pre 5-6 meseci. Kulturica, prava muzika, matorija ekipa, ali mali broj (odabranih) slusalaca u lokalu.
Sto ja znam od bendova, sviraju rock (i razlicite verzije istog), uzmu po 1000 din za svirku (po osobi) ![]() ![]() Said story...dan mrmota ne prestaje...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam zivi dokaz da sve mozes kad to hoces xD Sve zavisi od organizacije, promocije itd itd ako se malo potrudis zaradjivaces lepe parice. .
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Da... U NS je isto, ali jos gore...
![]() Problem su ljudi koji kontaju da je svirka dobar provod, pa k'o veli, okacis gitaru,nesto drndas,daju ti cugu i za taxi do kuci... I onda glupe gazde skontale da ne moraju da plate ni bednih 300e za bend,kad ima klinaca koji sviraju za picu i kolu... ![]() Kao produkt ovoga je apsurd da po okolnim "selima" imas do jaja bendove i svirke, jer tamo gazde to plate,jer se ionako to vece nigde nista drugo ne desava,pa celo selo dodje u kafanu da cuga i slusa, pa su pazari bolji i imaju racun da plate cak i vise nego ovi u gradu...! Znam nekoliko ekipa koje idu po okolnim manjim mestima i povremeno BG. Reeeetko ko nekad svira ovde...
![]() |
Tags |
bend rock r&b pop klubovi |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Domaca produkcija, zasto je takva kakva jeste? | Bockie | Razno | 141 | 06-08-2010 06:07 PM |
kakva kutija za PC !!!! | DaBear | Computer Hardware | 5 | 14-12-2009 10:09 AM |
RODE NT4 u Beogradu? | awacs | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 29-06-2009 12:10 PM |
Azmofon i u Beogradu | StivenDrama | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 03-10-2007 10:22 PM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |