|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
dobro izgleda crni (svidja mi se i beli)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Napokon su ga ofarbali kako treba pa da vise ne izgleda poput nekog hightech komada medicinske opreme ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
sta vredi farba, kada su problemi ostali, al srecom, ipak moze da se koristi, zavisi za sta i kako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
To je pak prica za sebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mod?rateur analogue
|
![]()
meni osobno ljepsi bijeli... crnih/tamnih sinteva ima ko pljeve iovako ionako..
jedino sto se vjerojatno lakše zaprlja. ašto se tiče problema s updateom i ostalim stvarima... koliko mi se svidja sound, toliko me to sve ohladilo... kad citam waldorf user mailing listu... prodje me jeza koliko toga ima. inace bi ga već nabavio.. smijurija je da su imali novaca i vremena da izdaju novi look.. a nisu u stanju riješiti bugove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
Nemojte mi reci da su samo ofarbali spolja a nisu nista "farbali" iznutra ? Voleo bih da ga i iznutra malo odrade pa da se (najzad) usudim da ga pazarim...
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
O Waldorfovoj user podrsci i azurnosti sto se tice ispravki bug-ova vise i ne treba trositi reci...
![]() Da Blofie nema tu unikatnu "crtu" u zvuku, davno bih se resio "bede" i prestao da se bakcem sa stalnim problemima. Ni dan danas (sa najnovijim firmware-om) nisam uspeo da resim taj problem sa "krckanjem" u zvuku i neidentifikovanim zvukovima pri ukljucivanju i iskljucivanju... ![]() Sto se novog redizajna tice, pa, hmmm, mozda bi mi i bio prihvatljiv da nije ostavljeno ono belo parce oko displeja. Ovako mi je dizajnerski totalno diletantski i nekonzistentno... ![]() Slican sam utisak imao i kad sam video crni ipod sa belim "navigacijskim" krugom... Mada, dokaz da inicijalno bela sprava moze sasvim dobro da izgleda i u crnoj "inkarnaciji" mi je novi Virus TI Polar. Meni licno, uz vec navedeni beli displej i metalik potove mnogo bolje izgleda bela varijanta. Da ne govorim da mi ona mnogo bolje ide uz samo ime sprave (Blofeld - cuveni sedi, mrsavi, albino "mega negativac" iz filmova/stripova o James Bondu, uz to potpuno misteriozan i neuhvatljiv ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waldorf Blofeld | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 364 | 29-05-2016 05:35 PM |
kupujem waldorf blofeld!!! | LA-2A | Kupujem/trazim | 1 | 08-10-2010 11:44 AM |
kupujem waldorf blofeld | aske | Kupujem/trazim | 0 | 06-06-2010 10:28 PM |