|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Molim nekog strucog da mi objasni koja je realna razlika u ,,UPOTREBI" a ne po specifikaciji izmedju RME HDSP AIO i RMR HDSP 9632.Vrlo mi je vazno i hitno jer hocu da kupim jednu od ove dve kartice i da li ,,TREBA" dati 200 eura vise za AIO.Da li je stvarno vrednija toliko?Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Šta je sa ovom omladinom danas? google i par klikova mišem mi je rekao sledeće
" HDSPe AIO is the newly developed PCI Express version of the HDSP 9632" i gde si i po kojoj ceni našo jednu i drugu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sa RME sajta:
HDSPe AIO is the newly developed PCI Express version of the HDSP 9632. A newly developed genuine PCI Express core consequently takes full advantage of the new format, achieving significant performance gains in multitrack audio and lowest latency. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Na sajtu RME stoji da su na AIO ugradjeni konverteri novije generacije u odnosu 9632,ulazni signal je 112db dok je kod 9632 110db i naravno znam da je AIO PCIE karta.Mene samo interesuje da li ta poboljsanja vrede 200eura vise u prakticnoj primeni a ne po specifikaciji.Ako nije velika razlika u kvalitetu da se ne izuvam bez potrebe 200 eu vise,samo je to u pitanju.Hvala na odgovoru
Cene su sa Thomanaa:AIO 529 eura & 9632 339 eura Po slicnim cenama se mogu dobiti u Artistu. Last edited by Zeroo; 22-09-2010 at 10:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
zavisi čime želiš da se baviš u životu i koliko ti je svaka unca kvaliteta i truda konstruktora opreme bitna. Ti proceni sam. Budi ubeđen da 9632 radi odlično, svakako. Evo ja sam je ponovo uzeo posle par godina za drugi studio gde usnimavam sve osim bubnja na nju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
To sam Arture hteo da pitam.Ja cu da koristim maksimalno dva ulaza i dva izlaza.Vidim da su opcije za prosirenje slicne ako ne i i iste za AIO i 9632 pa boze zdravlja ako bude potrebe kupicemo ako zatreba.Trebaju mi dva vrhunska IN/OUT i to je to.Kvalitetna kucna varijanta uz par predpojacala koje imam.Koristim Studio Project VTB-1 lampaski pre i Mackie VLZ 14 PRO.Pre svega me interesuje audio bez puno VST osim bubnja koji radim sa VST ili sa semplovima.To je to
Porucio sam 9632 u Artistu stize za dvadeset dana Arture hvala za ono:Ova danasnja omladina. Last edited by Zeroo; 22-09-2010 at 11:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 23-09-2010 at 12:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno!!!! | Inovative_kg | Razno | 12 | 10-09-2007 01:19 PM |