|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dakle ovako, zalio sam se pre 4 meseca da mi se Rode NT2 pokvario, odnosno da je "prokuvao" i da mu nestaje signal na trenutke.Mikrofon je odnesen u Artist, i oni vec 3 meseca ga drze tamo i kazu da su sve zivo zamenili na sta su sumnjali, da na uredjajima sve deluje ispravno ali da kad ga ubodu da naprave snimak ili sta vec se desavaju iste stvari koje su se desavale i ranije, odnosno da ne mogu da ustanove kvar, sto je meni krajnje debilno i dva puta je vracan na servis, a servis im je u Bajinoj Basti (?)...
Zato molim da mi neko preporuci nekog coveka ko popravlja takve stvari gde bih ja mogo da odnesem taj mikrofon da finalno bude popravljen jer vise nemam zivaca... Hvala Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nothing and no one?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nazalost, malo je pouzdanih elektronicara koji se zele i umeju pozabaviti problemima sa studijskom opremom, a jos je manje onih koji se razumeju u kondenzatorske mikrofone, koji se, istini za volju, retko kvare. Otuda neminovno proistice da je i prakse u popravci i odrzavanju istih, takodje, mala.
No, verujem da ce se neko od forumasa vicnih elekronicarskom znanju javiti i, makara, savetom pomoci u resavanju tvog problema. Srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pa trazi da ti zamene mikrofon ako je pod garancijom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Rode mikrofoni imaju 10 godina garancije, ako je mic registrovan na njihovom sajtu. Treba ti serijski br. mic-a... Registruj ga i potom reklamiraj proizvodjaču.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
hmm, to ako ne provale da je neko vec otvarao i cackao...
Pozz
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
neverujem da ce biti sanse da ga zamene iz Rode ako vide da je nesto lemljeno i cackano...ko god da je....
uzgred meni je riknuo preamp na konnektu..i bio u artistovom servisu.kao popravili ga .......ja donesem kuci.......radio po sata ...i opet isto ja opet odnesem u artist......i Igor mi da nov novcat...donsem kuci posle nekolko dana i na njemu isti kvar..... radi preamp al 80 posto slabije od drugog..... u medjuvremenu istekne garancija ![]() btw evo sta su mene posavetovali oko popravke: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25244 ...
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 21-01-2009 at 06:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci najvise me nervira to sto tamo ono lepo pise na sajtu "Preko svog dilera kontaktirajte najblizi Rode servis" blabla, ja sam im dao taj mikrofon oni su ga 2-3 puta otvarali i bezuspesno opravljali umesto da me upute na Rode direktno itd...I jos mi najverovatnije sjebali garanciju...Znaci KATASTROFA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |