|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, koristite li neki AV program na DAWu.? treba mi nestosamo da pocisti sve generalno (uletali su sumnjivi flashevi) i da kasnije samo skenira USB uredjaje
Preporuka?
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Savet mi je da nemam savet.... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Recimo, bitdefender total security 2010.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ma znam.... ali opet moram skenirati flasheve.... svasta ulece sa njih
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
AVAST probao... gnjavi kad god mu dodje neki veliki fajl Kaspersky stalno nesto cacka.. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
NOD32 takodje,ne bih mogao da se pozalim.Pogasio sam mu sve update-ove i bilo shta shto ima veze sa netom,poshto nemam net na kompu za rad.I povremeno skinem offline update.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Avast. Mozes ga kompletno organizovati sta da radi i tako sacuvati maximum resursa...
Moze se i skidati update kao package, sa drugog racunara, jer kontam da je sumanuto drzati DAW na netu... Npr.: ubacis USB flash i desni klik na removable drive i scan... Ima free verzija... Sve legalno... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 13-05-2010 at 09:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
KIS 2010.
Naravno, podesis da se ne "dize" sa sistemom pa svaki put pre nego sto ubacis neki flech, cd ili pokrenes externi HDD najpre pokrenes KIS. Kod mene na DAW-u tako funkcionise odvajkada bez problema. P.S.Kad zavrsis "ubacivanje" exit KIS i nastavis normalan rad.Skenirao sam KIS-om posle svih poznatih azdaja i uvek nesto nalazi, naravno redovno update-ovan offline. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pametno.Potpuno se slazem da na masini za rad ne trebe imati net.Pored svih tih "Efikasnih-stoprocentnih-ne dam ti ni slucajno da prodjes i da mi ne daj Boze nesto ne ostetis-zastita"
![]() Bolje je tako.Mada se potpuno slazem sa Bogijem,da taj NOD32 najmanje pravi problema,Avast je zastareo i usporava sistem a Kasperski je pravi gnjavator.NOD-u se user i pass brzu nadju na Black listi pa se trebaju mijenjati ali generalno ,meni licno se najbolje pokazao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Jos jedan glas za NOD32...radi svoje a nije da nesto gnjavi ili usporava sistem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kaspersky Antivirus 7.0.0.125 | LAMPASH | Computer Hardware | 1 | 03-10-2007 09:21 PM |