|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Valjda se trazi gost producent, a ne gost harmonikas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
Srce ti si ziv
![]() sta, jedino google moze da te dozove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kao pevac je sa problemom u izrazu (nema ga). Producira kao i sto peva. Last edited by google; 08-07-2010 at 11:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto se tice pevanja, ima istine, i nema neki sjajan, tj. originalan glas... ali aranzmana i celokupne produkcije...mogao bi mnogo da te nauci. Nemoj pricati napamet.... P.S. A sta mislite o Graji kao gostu? Mogao bih mozda njega da pitam? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma tu sam... citam redovno... nego nesto smo se ulenjili u zadnje vreme pa se ne ukljucujem...
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hmmm... Joksimovica stvarno svako pljuje! I kolege i svi zivi, i zbog ovoga i onoga i maznjava pesme i kao coveka i svasta nesto... Mislim, ne znam coveka, zabole me, ali ipak moram:
Sa druge strane, nije li to stari seoski obicaj da najbolja picka u selu bude prozvana od seljana da je kurava...!? Ima li neko ko moze da napuni sve hale u zemlji, a da nije picka, los muzicar, der-pe, govno od coveka, harmonikas, da kad gostuje po bivsim republikama ljubi guzu lokalnoj publici, ne zna da peva, itd...?! A ja bas pustim ovih dana Joksimovica, novi neki album, neka stvar Moja ljubavi ili tako nesto,i jebes ga stvarno niko nije u zadnjih par godina od tih pop-trt-sweet-palac pesmica napravio nista pametnije! Odlicno zvuci stvar, stavio je i pravi bubanj, hor, klavir, bogato, lepo, jedino prelazi na bubnju,ali stvarno samo to sam zamerio, zvuce ko kante za kiseli kupus, ali sve ostalo, stvarno odlicno zvuci i ja kazem SVAKA CAST, pa sad da li je pokradeno,jebi ga, ne znam... Ali da je odradjeno, odradjeno je nema sta, pa pogotovo kad neko ko iza sebe nema ni sekund nicega u zivotu emitovanog uzme da kaki po necemu, ili to sto je ovaj vise objavio nego sto je neko slusao muzike... Sasvim korektan pop album,nema prostota, jeftinih "kad se u'vatis za kvaku,videces po mom stomaku - da te nisam cekala..." tekstova, pitko, fino... Odlican pop album! Aj da samo pomenem da je i Tanja Banjanin izbacila dobar album, preslusao sam i to zvuci losije od Zeljka,bar ono sto sam uspeo da cujem, neko je prepalio neki maximajzer do te mere da snimak u momentima gori bukvalno,na ivici tehnicke ispravnosti ali su odlicne pesme, naravno vrhunska izvedba itd... Odlican pop album! Poz'
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-07-2010 at 10:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]()
Covece, Joksimovic jeste harmonikas. To mu je najjaca strana, da je tako dobar pevac kao sto je harmonikas, bio bi svetska klasa.
Quote:
Ne ide to... Varijanta "sam svoj majstor", moze da zuci, a (najcesce) ne valja. Mozda muu ne odgovaraju pesme koje pise? Da peva nesto ozbiljnije, mozda bi zvucao uverljivije. Nisam uspeo stici do te pesme. Odustao sam od slusanja tog novog albuma kod 1. ili 2. pesme... Last edited by google; 09-07-2010 at 10:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kad google prevodi... | alek019 | Pricaonica | 7 | 30-04-2010 05:35 PM |