|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
do sad sam se po malo pojavljivao, ili izbacivao na net.. ovo je lepo sa sve kataloshkim brojem i to..
![]() predstavljam vam album Struka - Svi psi idu u raj. ![]() sve stvari sam miksao, i masterovao ja. snimao i davao sugestije i kritike (da ne kazem producirao). gde god da se chuje gitara na albumu, znachi da sam je svirao.. makar ona zvuchala kao deo sempla. ako nekog josh neshto interesuje rado cu da ispishem.. neke stvari sam sam svirao u potpunosti.. kao npr stvar "ovde ft Dada" u kojoj sam morao presvirati sempl koji je bio super, ali jako losheg kvaliteta i nikako nije mogao da se smiksa da zvuchi puno kao ostatak pesme.. pa sam dosvirao gomilu stvari.. ili npr "crna hronika" gde sam odradio drumset ponovo, bass, stabove u refrenu i zuju na kraju.. uglavnom da ne pishem previshe: javite utiske, kritike shta god! pozdrav i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
dobro je ima neki svoj fazon
najvise mi se djasvi "welcome to Bee Gee"
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Ne pratim ovu vrstu muzike, ali mi se cini da fali malo reverba. Recimo neki bolji Lex...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Samo napred imenjace!
![]() Preslusacu sigurno ako mi zapadne neki disk ili ako bude mp3 pa kao covek da cujem. Slabo slusam i pratim domace ali vidim da ga ortaci bas vrte. Gledao sam malo onaj snimak iz studija i zvuce zanimljivo trake. ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Svaka chas' bratac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nisam kompententan za ovaj fah, ali zvuci odlicno!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Jako dobra domacica! Sve pohvale!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Tehnicki zvuci dobro koliko se moze cut sa ove kompresije...
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]()
hvala puno ljudi! znachi mi!
Quote:
@rhino: valjalo je odraditi jedan bumbepovski album ovde a da valja.. ![]() bicu ja vredan samo ne znam koliko ljudi to prate.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
imo kod (dobrog) repa nije tol'ko bitna perfektna produkcija kolko MUDA, a mislim da toga ovde ima i da se oseca
btw poslusaj ovo...maloo offtopic al meni je ovo skola dobre rap produkcije, nista nije savrseno sve moze mnogo bolje, al sama situacija ima stav Download: FLVMP43GP
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HUMAN - ENDLESS HOPE / 2010 - prvi album - moj bend | supersonic | Promocija radova | 6 | 09-05-2010 06:32 PM |
Kelis - nova stvar - David Guetta produced! | DaBear | Razno | 7 | 05-05-2010 08:03 AM |
Prvi "New Primitivs" album. | LACKY | Pricaonica | 0 | 11-08-2009 06:24 PM |