|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo momci,prilichno sum nov na forumov i bi sakal da mi dadete pomosh kako da dobijam vakov vokal...
Inache jas sum od makedonija pa ako ima nekoe ne razbiranje na nekoi zborovi kazete kje prevedam ![]() Pozdrav i fala odnapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Da toa mi e jasno...Mislev nekoj trik so eq to i kompresorot koj moze da pomogne,sepak fala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako to lepo radi,moze se desiti da nikakve druge stvari ne moras da dodajes, ni eq ni nista ili veoma malo...
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Sta je tu tako posebno sto bi hteo dobiti? Last edited by google; 24-05-2010 at 02:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam ?ta ti je ovo na 16 sekundi mp3, ali, to se mo?e dobiti vrlo lako : ba? kako ti je google napisao.
Ipak, ako hoće? stvarno da ima? prave stvari, onda spremi pare, kako navede Big Bockie. Mo?e? pazariti i preko malih oglasa na ovom forumu, pa dobiti i savjete o tome ?ta bi mogao pazariti sa određenom sumom novca, te kako da to ?to bi kupio da koristi?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Ako je dobar snimak, "trikovi" NE TREBAJU, ako nije dobar snimak "trikovi" ne pomazu. Ako pitas sta da uradis sa losim snimkom, da bi zvucao dobro, tu postoji samo jedan trik, koji je meni poznat: da ponovo snimis sa boljim muzicarem i boljom opremom. Mislim da se ne isplati uzmati neku mid klasu opreme, jer neces postici nista specijalno. Sa vise od 1200 evra za mic + preamp, radis i uzivas u radu. Ako imas tu lovu, pitaj sta da uzmes, ako nemas, skupi, pa pitaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomos u izbor mic | Xproducer | Razno | 4 | 04-01-2006 01:16 AM |