|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Loodilo...
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Probao sam ga sada na sajmu u Frankfurtu, nije los sto se tice zvuka , ali ga je nadmasio Roland TD-20KX u svemu. Stalci su mu nesigurni sve se klima dok sviras, a cinele tvrde i mnogo a leke !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Pa taj roland kosta 6000€...j' te 'lebac !!!! Pa i ne bio bolji...!!! ![]() 2Box je sprava od nesto manje od 2 'iljade kol'ko vidim... Mozes 3 ova da kupis... ...Ili i kola i spravu... Ili spravu i plac u Deronjama... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-03-2010 at 03:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
DrumIt Five se od skoro moze kupiti i u artist / audiopro radnjama, cena u srbiji je samo 171.100 din
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Imao sam priliku da ga probam na dva dana ali na trigerovan aku. bubanj(ddrumovi trigeri)Dinamika je bolja barem 30% od ddruma se4 mada sa soundom i nisam preterano odusevljen ali racunam izbaciti ce vec neke nove sounde(i u ddrumu ne koristim tvornicke zvukove nego onu signature seriju).Sve u svemu za te novce najbolji e bubanj na svijetu(moje skromno misljenje)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
[quote=Big Bockie;275763]To su babe i zabe... ..a i na pravom bubnju sve klima kad ja sviram...! Nije to violina...
![]() Pa taj roland kosta 6000?...j' te 'lebac !!!! Pa i ne bio bolji...!!! ![]() Ne, nisam pobrkao babe i zabe, iznosim samo koje su mane ili kvaliteti nekog instrumenta u ovom slucaju 2box i td-20.Da, cena stvarno jeste na strani 2box, ali td-20kx je stvarno bolji u svemu veruj mi probao sam oba, barem po mom misljenju i sto se tice zvuka i svega ostalog, da su malo pretarali sa cenom, jesu. 2box mi se sa zvukom kick-a nije svideo, ama bas nijedan izbor, mada verovatno treba kao i kod svakog modula sesti i odraditi sam.Ja licno sve gledam kad uzimam neki instr. i na kraju sumiram i odlucim, ali u ovom slucaju sve je sem cene na strani td20kx, e sad ako nisi u nekoj finansiskoj situaciji to je drugo, na kraju krajeva svako ima pravo na sopstveni izbor. A... sto se tice kupovine sprave i kola... mozes... kupis roland i biciklu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Mala ispravka sto se sounda tice ipak nekad treba pročitati i manual.Vrlo se jednostavno ubacuje dilo koji wav,aiff,rex file.Probao sam ubaciti snare i kick iz mixosaura(sa 20 različitih udaraca) radi vrhunski.Probao sam cak obraditi wav sa EQ pa cak i reverbom i takvog ga ubacio,to je to,obradis bubanj i sve sisas na 2ch.Do sada je bubanj zauzimao pola mixete ali vise nece.Da ne ispadne da sam neki prodavac jer ga toliko hvalim eto ako nekoga zanima ddrum se4 neka se javi.Jos jedna stvar sada se moze kupiti posebno modul(sto do sada nije ).Sigurno moja slijedeca kupovina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Da, da, sve si u pravu, ja sam jedno deset godina svirao ddrum4 i ubacivao sam svasta, samo sto je on imao 8mb hard, secam se imao sam jedan kick i dobos sonor koji je super radio, malo je bilo tu posla zato sto kad cujem na kompjuteru zvuk i svidi mi se, posle kad ga ubacim u ddrum bude mutan, pa sam morao stalno ono ubaci....vracaj, prepravljaj...pa opet...vracaj, prepravljaj...to me je vremenom smaralo i sve manje volje sam imao, zato sam se opredelio za td-20 dali su vrhunske semplove i more parametara eq,comp,efekat,ambiance, za svaki pad, master eq, master comp....itd.Kod ddrum4 su verovatno konverteri bili losi, nadam se da su to resili, sad koliko znam ovaj 2box ima i 8gb hard sto je stvarno veliki konfor !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
@ Magnum,
Jesi pobrkao babe i zabe jer su Babe 6000e a Zabe ispod 2000e! ![]() @ Percival, Da, DDrum je ok sprava, mislim da je i on bio malo skuplji, sprava je discontinued, ne znam gde ces je naci...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|