|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko probao..... vec su dostupni, nije toliko ni preskupo, ako stvarno ubrzava rad celog sistema...utisci?
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ceo sistem radi br?e i be?umno. Ja se nisam pokajao ?to sam uzeo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Za sada sam samo zamenio u laptopu (gde je bio 5400 hard), ali je neuporedivo bolje. Sve aplikacije rade i otvaraju se mnogo brze. Bukvalno vise lici na neki CPU/RAM upgrade nego novi hard. Sad mi se sistem ponasa mnogo blize desktopu nego ranije (laptop je core 2 duo, a desktop quad i7). Inace, u pitanju je OSX 10.6 i Kingston V+ SSD...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
koliko te je izasao?
kapiram da od 256 gb ne moze da se uzme ispod 500 evra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Procitajte malo o njima nw wiki-ju.Takodje imaju i mane ti diskovi . .
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
Nedostaci su visoke cijene (2-4$ po GB na flash SSD i oko 80$ po GB na DRAM SSD u SAD-u), nizak kapacitet, opasnost od gubitka podataka na DRAM SSD-ovima i ograničen broj pisanja i brisanja jedne ćelije flash SSD-a, ali neki od tih nedostataka će se s vremenom popraviti zbog razvitka tehnologije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
uzmes potrazis na google i vidis da je jedan takav hard kosta oko 500 $ na to dodas i oduzmes jos malo i eto dobijes toliku cifru ovde u srbiji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
skupo je izaslo, ali hteo sam da uzmem aktuelan model. sve ostalo sto prodaju su neki discontinued koji nemaju podrsku za TRIM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|