|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nude mi se neke gitare, a posto nisam strucnjak, molim nekog (gitaristu) ko se razume da mi kaze koliko to realno vredi, odnosno da li moze da se proda. Jos bolje bi bilo kad bi neko zainteresovan dao ponudu,
Hvala, Mive |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
prebacio sam thread u primereniju sekciju gde i ostali mogu da salju odgovore (jer u sekcijama kupujem/prodajem to nije moguce)
pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ako se ne varam, ova prva gitara je stariji model Slash Les Paul-a.Ovaj novi model je gold top.Cena te gitare je oko 1700eura nov u Engleskoj.Inace tesko da mozes da dobijes bas tu cenu ovde, ali 1400-1500 je realna cena.Slicno stvari stoje i sa ovim custom-om.Ali ipak neznam njegovu tacnu cenu, posto neznam sta je tu "custom" ali je sigurno da je skuplji od ovog Slash-a,...koliko ? to nisam siguran...
Naravno to sve vazi ako su ovo stvarno Gibsoni proizvedeni u Americi. Naravno,potrazi jos koje misljenje jer ja nazalost nisam imao iskustva sa gitarama tog cenovnog ranga....Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko dugo mixate? | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 86 | 23-10-2009 11:49 PM |
Koliko $ vredi RUMSKI | Dexxy | Pricaonica | 0 | 26-05-2009 12:02 AM |
-=Koliko visoko cujete?=- | ProkDu | Razno | 37 | 31-10-2006 12:24 AM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |