|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Postovanje...mozeteli mi preporuciti neki mikser koji je upotrebljiv i u studiskom radu,a po potrebi i da ozvucim probe benda (i svirke).Imam amp tako da moze biti i pasivan, ali dolazi u obzir i aktivan,da eventualno prikljucim i monitore preko njega.
Budzet krajnje zalostan - 500eura (koji dinar gore-dole) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mackie onyx 1620.... polovan, a dobar moze da se nadje za te pare..... zvucno, vredi puno vise
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Da li znas koliko kosta nov, verovatno u Sky Music-u ako se nevaram oni su zastupnici, ili gde mogu naci polovan....Hvala na odgovoru...iako nemam iskustva sa miksetama ova mi se po specifikaciji izuzetno svidja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Zaboravio sam da pitam...sta mislite o ovom mikseru, mozda nije u onyx kategoriji ali nov kosta oko 400 eura...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Za taj budžet preporučujem neki Allen&Heath ZED mikseta, ima varijante sa i bez efekata. Pogledaj u Artistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
evo linka...malo pre sam zaboravio da ga iskopiram...
http://www.alesis.com/multimix16usb20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno se slazem sa RokStudiom i preporucujem Allen & Heath. Mackie jeste vrlo popularan, i dobro "Udara" ali mu EQ ne valja do bola! sramota jedna kako je los, narocito middle, zvuci kao kroz chunak....
Vidi tu ZED seriju, ja dobio od Artista mali model na probu, i odusevio se kako radi, kakav headroom i kako dobar filter ima, kada se malo "oparim' uzimam NAJVECI (ZED 436)
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Meni bi legao najvise ovaj ZED 22fx, sutra cu da zovem artist,ali imam osecaj da je negde oko 1000 eura, mozda nesto manje..
Steta sto nema neka sa 12 mono kanala,...ona 12fx mi je mala, ima samo 6 .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Alien Health,kako ga pojedini zovu ima mozda za nijansicu bolji eq. Ono sto je glavna prednost u ovom slucaju za A&H je sto je ovde povoljan i to sto je Mackie skuplji, a distributeri istog u najmanju ruku neozbiljni i jedan i drugi. Znam kako sam prosao kod nabavke svog mixera... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mixeta za studio? | Kraljevic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 25-12-2007 10:09 PM |
Koja mixeta???? | jammer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-03-2007 05:42 PM |