|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Postavio sam novu pesmu "Sve sto znam o tebi" na www.myspace.com/goranjanca pa poslusajte i ako ima kakvih utisaka slobodno pisite...
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Sve vreme sam slusao bas, jer jako mi se dopao. I organ jako dobro zvuci.
Kako se dobija taj zvuk 90tih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ako ima jos koji utisak-pisite pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Muzika jednom (il sa dve) recju slatka i prijatna.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
hvala,
Jos neko?jos koji utisak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
jos koji utisak?
90 pregleda, a niko nista da prozbori? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
samo da proverim da nije sazreo kakav komentar u medjuvremenu...
dajte koju kritiku, da vidimo sta ne valja a moze i pohvala, necemo se uvrediti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Sve sto znam o tebi je tako malo! Ajde prvo pohvale na racun tvoje muzikalnosti. Ono sto primecujem na prvo jeste da muzika jeste iz racunara, da je programing, ako bi to mogao da izbegnes bilo bi jako dobro, znaci moze programing ali da se stekne utisak da sviraju zivi ljudi s obzirom na stil muzike. Sledece, morao bi jos da poradis na pevanju, cuje se da nisi pevac. Inace mi se svidja tvoja ideja, muzikalnost, tekst je promisljen, ovo vazi za sve kompozicije koje si postavio, znaci nedostaje jos jedan korak do ozbiljnog aranzmana i produkcije. Ako si zeleo pozitivnu kritiku dobio si je, ako si ti autor svega ovog onda samo napred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
@Braca,
da, ja sam autor svega ovog, ali problem je sto moram da se borim i sa aranzmanom i sa mixom i sa usnimavanjem, tako da je sve ovo sto si naveo kao nedostatke verovatno posledica nedostatka jos kojeg para usiju za slusanje i GITARISTE SA KOJIM BI BIO NA ISTIM TALASIMA! Izgleda da su takvi izumrli odavno ![]() Salu na stranu, hvala na komentaru, uvek mi koristi kad cujem ozbiljno i odmereno misljenje sa strane. pozdrav, Goran |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav Gorjane, poslao sam ti link (pogledaj PM) do jedne tvoje pesme gde ja malo nasnimih gitarice (sada ih ima dve) poslusaj pa ako nemas nista protiv ja bih na ovom forumu taj link stavio. Ako mislis da to nije OK reci ovde ili preko PM, i ja cu tvoju volju postovati. Naravno produkcijski to nikako ne moze biti na nekom zavidnom nivo, sa jedne strane sto ja nisam neki strucnjak za masterovanje, a sa druge strane znas i sam da posle gimnastike skidanje tvoje muzikice sa myspace-a, nasnimavanja pa opet vracanja u MP3 od kvalitetnog zvuka ne ostane bas mnogo.No, to zvuci kako zvuci, dakle poslusaj pa odluci.
Pozdrav jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Prva 3 tebi najdraza projekta | Braca | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 19 | 30-03-2009 06:49 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |