|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
skinuo sam najnoviji drajver sa sajta.... i nece da se instalira(na PC)... ide insalacija i samo odjednom kad dodje do onog dela kad kaze prikljucite virus krene da vraca instalaciju u nazad i kaze morali smo da je prekinemo bla bla bla.....
inace kada je izasao iz prodavnice onako svez(kad sam ga kupio) nakacio sam ga na MAC i na MACu instalirao drajver za njega i osim sto je bio instaliran drajver MAC je instalirao i nesto na sam VIRUS valjda nove presete itd... da li je problem u tom prelasku MAC-PC.... ili nesto drugo???? POMAGAJTE.... pozz!
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Nisi jedini sa problemom, ja imam virusa ti, i imam u poslednjih par meseci ozbiljnih problema sa instalacijom. Rushio sam sistem vishe puta u nadi da cu popraviti situaciju ali nishta. Mislim da prelazak sa mac-a na pc nije problem, vec u komunikaciji sa samim kompom. Verovatno mac ima bolju podrshku.Ja ga trenutno koristim kao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem drajver za midiman midisport 8x8/s | aske | Computer Hardware | 0 | 12-04-2009 12:50 PM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |