|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zavrsavam mix jednog albuma, pa sam momcima iz benda predlozio da masteruju negde drugde.... mogu i ja, ali bolje je da se to odradi kod nekoga ko radi samo mastering, ili to radi bash ozbiljno.
U pitanju je http://www.myspace.com/themothershiporchestraofficial, http://music.myspace.com/index.cfm?f...ndid=303562816 a kompozicije koje su okacene su radni, rani, predmixi.. Ako imate ideju gde mogu da masteruju, po kojim cenama javite.... moze javno, moze na PM
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
I mene to interesuje... Pa, ako mo?e javno, bio bih vam zahvalan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ovde.
http://www.ateljetrag.com/oliver_jov..._mastering.htm Prelistaj deo sajta posvecen O Masteringu (bivsi Studio O), imas i reference i ostalo... Oliver je samo u tome vec 15 godina, ne znam da li postoji neko kome nije radio. Naravno, podrazumeva se da mu odnesete dobar miks... Pozovi se na mene ili Atelje Trag, svejedno. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ako su momci stvarno ozbiljni,pogledaj kod Gregora u Ljubljani ili u "Fabrici" ,mislim da su pristojne cene!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Preciznije bi bilo reci "bio je u tome" posto sam cupo da je pre nekoliko godina pretvorio studio u neku igraonicu i da se vise time (studiom) ne bavi, odnosno, nema posla, a i dok je bio aktivan radio je na opremi koja je smesna po danasnjim standardima - Creamware tripledat kartica, a kasnije Digi 002. Mastering je radio samo "in the box" sa pluginovima, tako da kvalitet konvertora i nije bitan za mastering, osim za slusanje, koje je inace problem kod "nazovi" mastering stidija. Kao sto rekoh, danasnji standardi po pitanju konvertora, i slusanja su znatno visi, cak i kod nekih kucnih studija.
Mive P.S. Mozda gresim, ali ako se covek "ponovio" neka me neko ispravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Website mi jo? nije zavr?en....ali 1.septembra ?tartujemo punim gasom...... ![]() Razmi?ljam i nekom popustu za člane Rumskog..... ![]() Evo linka do price/equipment liste, a za credite je do 1.9 samo MySpace ili me kontaktirajte mailom pa ču poslati listu...... http://www.gregor-zemljic.com/earrma...t08:09.pdf.zip Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ako im se ne zuri, na jesen startuje u Beogradu ozbiljan mastering studio sa vrhunskim konverterima i solidnim ostatkom opreme, ukljucujuci i full range monitoring.
Za pocetak, reklamnim. ![]() RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
Koja ekipa? Imas neki reference list info? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako da posle masteringa zvuci jako i glasno ? | madrfadr | Mastering | 8 | 24-08-2011 04:06 PM |
Tehnicki deo masteringa (oprema i akustika studija) | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 13 | 25-06-2009 03:20 PM |
Strukovna udruzenja u Srbiji i regionu | OFF | Pravna Pitanja | 11 | 26-01-2008 07:10 PM |